funtasticko design

http://funtasticko.net

lakaran bakal kereta proton akan datang

Tinggalkan komen

proton-small-car-sketches

cuba lihat kat belakang azlano tu..menarik gak lakaran tu..harap2 akan jadi pengganti savvy…mungkin ni projek jv small car development antara proton & mitsubishi yg bakal dilancarkan pada 2011 selepas pelancaran waja baru..

mystery-car

perasan tak ada sebuah kereta yg tengah berbungkus dalam bilik tu..nampak mcam sedan je..mungkin tu kot waja baru…x sabar nak tggu spyshot..

sumber dari video di paultan.org, aku capture mana yg patut je..

About these ads

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,462 other followers