funtasticko design

http://funtasticko.net

lakaran bakal kereta proton akan datang

Tinggalkan komen

proton-small-car-sketches

cuba lihat kat belakang azlano tu..menarik gak lakaran tu..harap2 akan jadi pengganti savvy…mungkin ni projek jv small car development antara proton & mitsubishi yg bakal dilancarkan pada 2011 selepas pelancaran waja baru..

mystery-car

perasan tak ada sebuah kereta yg tengah berbungkus dalam bilik tu..nampak mcam sedan je..mungkin tu kot waja baru…x sabar nak tggu spyshot..

sumber dari video di paultan.org, aku capture mana yg patut je..

About these ads

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,461 other followers