funtasticko design

http://funtasticko.net

Proton Inspira model 2010 untuk dijual, RM68,000!!!

12 Komen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kepada sahabat blog Funtasticko Design yang berminat untuk membeli sebuah Proton Inspira model 2010, sahabat kita Nurazree Mahmud ingin menjual keretanya dengan harga  RM68,000. Kereta ini didaftarkan di Pahang dengan nombor pendaftaran bermula dengan CBA (nombor tidak dinyatakan). Berikut adalah sedikit info mengenai kereta ini :

Proton Inspira CVT 2.0 Premium
Nombor Pendaftaran : CBA (nombor tidak dinyatakan)
Tahun : 2010 (Disember)
Mileage : 42 300 km
Condition Tip top (rekod servis baik)
Harga: RM 68 000

Kepada yang berminat sila email kepada saya di funtastickodesign@gmail.com untuk maklumat lanjut

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

iklan side bar salesman

IKLAN : Nak beli kereta? Cari jurujual berhampiran anda di sini!!!

About these ads

12 thoughts on “Proton Inspira model 2010 untuk dijual, RM68,000!!!

  1. alamak..alangkah klo dpt ambk

  2. wow…kat cini pun bleh wat iklan jual kereta ek…aku pun tgh nak jual kereta gak nih…..amacam izarul? bleh bantu ker..hehehehe

  3. berminat tu kompem….tp den xmampu la..hahaha..gaji ciput

  4. Kawan tanye leh arrange loan skali tak?

  5. dah nak jual? haha… memang terbaik produk proton

  6. still ada lg ker bro? blh nyatakan system pembayaran and loan approved ?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,461 other followers