funtasticko design

http://funtasticko.net

FUNTASTICKO DESIGN

Funtastickodesign.wordpress.com – Blog berkaitan automotif berbahasa Melayu yang sensasi dan diundi menjadi finalis kategori Best Auto Blog  di World Bloggers & Social Media Awards 2012 . Dengan hits yang kini melebihi 3.5 juta, inilah ruangan yang terbaik untuk mempromosikan bisnes, jenama dan perkhidmatan anda. Kami juga sedang mengorak langkah dengan berkolaborasi dengan sebuah rancangan tv berkaitan automotif AutoAnda yang bakal menemui anda tidak lama lagi.

Bukan sekadar kereta, malah apa sahaja yang berkaitan dengan automotif akan dikongsikan bersama anda untuk memberi informasi yang terkini. Malah di sini juga anda dapat mengikuti perkembangan semasa automotif tempatan, spyshots dan info dalaman dari sumber industri. Kini kami semakin mendapat perhatian beberapa jenama terkemuka seperti Proton, Nissan (ETCM), Kumpulan NAZA, Chevrolet, Chery, Perodua, Honda, Ducati, Harley-Davidson, GIVI, Ferrari, Benelli, Vespa dan Volkswagen sebagai media pilihan mereka.

Jadi tunggu apa lagi, iklankan perniagaan atau perkhidmatan anda disini!!! Pengunjung dan peminat setia blog ini pastinya akan tertarik dengan iklan anda nanti. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com / funtastickodesign@gmail.com atau hubungi 012-6945674 (Zarul@campromania) untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.

Info Syarikat :

Nama Syarikat : FUNTASTICKO DESIGN
No. Pendaftaran Syarikat : CA0131850-M
No. Pendaftaran Kementerian Kewangan Malaysia : 357-02123253
Alamat Syarikat : B70 (atas), Lorong Bukit Setongkol 52, Taman LKNP, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur
No. HP : 012-6945674 (Zarul)
E-mail : campro_mania@yahoo.com / funtastickodesign@gmail.com

37 thoughts on “FUNTASTICKO DESIGN

  1. Welcome to the world of Funtasticko Design where it’s all about the design & automotive. Absolutely like nothing else…

  2. ya..i hope kte dapat kongsi2 info tentang proton dan mudah-mudahan syarikat fantasticodesign berjaya..amin….

  3. terima kasih…semoga anda juga berjaya…

  4. campromania saya baru buat blog kalau ade masa jengah2 lah blok saya……….n bagi pendapat…saya baru belajar buat blog …….ini blog saya…. jemput jengah..hahaha

    http://prodas.wordpress.com/

  5. bro…terima kasih..jengah blog sy… kalau ade info…kite same2 kongsi….haha

  6. bru je msuk td..

  7. Bro, ofis u dekat dgn tunas manja tmn lknp kan?

  8. dekat2 area situ la, tapi yg lebih tepat lagi sebaris dengan al-hafizin tu, sy nye ofis kat atas studio fortyone..dok area situ ke bro?

  9. Funtasticko ni just design pakaian for club exora aje ke? Or akan berkembang men design pakaian club2 kenderaan lain seperti under perodua brand?

  10. mungkin kalau ada permintaan, sy akan kembangkan kepada model2 keta yg lain..mungkin boleh jadi alternatif kepada barangan yg sedia ada dipasaran..betul x? ;)

  11. Yg baju quick dry 1Msia EXORA tu masih ade or dah abis stok? kalau ade sya mmg berminat nak beli..

  12. xlama lagi sy akan bukak tempahan baru kat EOCM, nanti sy akan inform kat bro, kalau boleh bagi email kat sy..tq :)

  13. bro!!! dh sampai 200,000 visitors!!!!!! taniah!!!

  14. Tahniah juga dari mybestcardealer.com

  15. Hi,

    I’m a representative from mybestcardealer.com would like to ask you if you are interested to join our banner exchange program.

    This program is intended to enhance our blog visitors by posting your banner at our website and by posting our banner at yours. As simple as that.

    If you are interested, feel free to email us at admin@mybestcardealer.com

    We look forward to cooperate with you in the near future.

    Thank you.

  16. thank you, that’s a good idea…i will email to you soon.. ;)

  17. nak tny..service korg just cetak tshirt je ke??ade x cetak banner,bunting n flyers??

  18. camp, do you make stickers as well? i mean printed stickers, not the custom layer sticker.
    remember the crest embelem image i post you. i think this is my small project, not for profit but i will sell it at production and posting cost.
    because i want to see people show appreaciation for malaysian car and our country.

  19. i loovee grafik!!!

  20. salam bro,
    saya amir jusoh, pemilik proton persona
    saya berminat dengan logo funtastiko..

    so, sy telah tampal sticker funtastiko tu kat kereta saya

    Boleh kan…kira promot funtastiko gak kan..hehehe..

    • w’salam, thanks bro sebab berminat dengan logo saya tu, tak sangka gak ada yg sudi tampal sticker tu kat kereta bro… bangga saya ada peminat logo saya ni.. terima kasih bro

  21. tmpt awk ad kerja kosong x??

  22. bro, kalau bro pakai “.com” nlagi best bro, lagi satu boleh x kita exchange link bro, aku dah lama follow ko cuma x terfikir nk exchange link

  23. Nice blog..banyak info mengenai kereta terutamanya kereta proton.Memang selalu jugak datang ke funtasticko ni dan dijadikan link dari blog kami :)

  24. bro..sy pinjam logo funtasticko .. sy buat sticker body keta.. persona.. boleh kan..

  25. terima kasih bro..ingat nak jadikan vip car concept funtastico.. tq bro.. design yg cantik

  26. blog ni kasi selalu kasi panas produk proton… :)

  27. tiada post bru ka

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,458 other followers