funtasticko design

http://funtasticko.net


15 Komen

ADVERTORIAL : SERVIS MEMBAIKI GEARBOX AUTOMATIK KERETA MURAH!!!

bengkel-shah-alam

SIAPA KAMI?

1) Kami adalah adalah sebuah Pusat Servis Kenderaan yang bertapak di Shah Alam, Selangor. di mana perniagaan ini menjalankan kerja-kerja membaik pulih enjin kenderaan petrol dan diesel.
2) Mempunyai beberapa cawangan di kawasan berhampiran.
3) Selain dari menyediakan servis membaik pulih enjin, kami juga menawarkan servis membaiki gearbox automatik untuk pelbagai jenis kenderaan.
4) Kami adalah pakar dalam membaiki gearbox automatik dimana pengalaman melebihi 5 tahun.

bengkel-shah-alam2

KENAPA PERLU AMBIL SERVIS KAMI?

1) Kebiasaannya harga bermula dari RM2500 dan ke atas untuk membaiki atau overhaul gearbox.Tetapi kami menawarkan harga bermula dari RM1500 ke RM3000 untuk kereta jenis sedan.
2) Kami adalah pakar dalam membaiki gearbox automatik dimana pengalaman melebihi 5 tahun.
3) Antara kereta yang sudah kami baiki ialah BMW, MERCEDES, PORSCHE, TOYOTA, HONDA, MITSUBISHI, SUZUKI,RENAULT, FIAT, PEUGEOT, HYUNDAI, KIA, PROTON, PERODUA dan sebagainya.
4) Kami lakukan kerja membaiki gearbox dari buka hingga ke pasang semula gearbox tanpa mengupah pihak ketiga.
5) Kami menawarkan anda harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran dengan tempoh warranty yang panjang dari 6 bulan hingga ke 12 bulan.
6) Kebiasaanya gearbox yang telah dibaiki boleh bertahan melebihi 3 tahun dengan syarat anda sentiasa tukar minyak gearbox setiap 6 bulan.
7) Kami amat mementingkan aspek kualiti, ditawarkan kepada para pelanggan adalah yang berkualiti dan sebanding dengan harganya.
8) Pakar-pakar kami mampu membina semula model gearbox automatik.
9) Kami telah melabur dalam peralatan paling moden dan berteknologi canggih untuk melakukan proses diagnostik, dimana ia sangat membantu untuk memastikan bahawa diagnosis yang kami lakukan adalah tepat, menjimatkan masa serta wang anda.

PROMOSI SERVIS GEARBOX UNTUK PEMBACA FUNTASTIKODESIGN!!!

sedan

KERETA JENIS SEDAN

1) Harga BERMULA dari RM1500 ke RM3000.
2) Kami membaiki gearbox untuk semua kereta jenis Japan Spec dan Korean Spec. Seperti:

a) Proton,
b) Mitsubishi,
c) Honda,
d) Toyota,
e) Hyundai,
f) KIA dan lain-lain.

3) Sila hubungi kami terlebih dahulu jika kereta anda adalah Euro Spec.
4) Harga PASARAN untuk servis ini BERMULA dari RM2500 dan ke atas.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM1500 ke RM3000)

SMS FDSEDAN KE 013-2898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

mpv

KERETA JENIS MPV

1) Harga BERMULA dari RM3500 ke RM4500.
2) Kami berpengalaman membaiki gearbox seperti:

a) Toyota Alphard,
b) Toyota Estima,
c) Naza Ria dan lain-lain.

3) Membaiki gearbox jenis MPV SEMEMANGNYA MAHAL dengan kami anda mendapatkan harga jauh lebih RENDAH dari harga pasaran.
4) Harga PASARAN untuk servis gearbox MPV bermula dari RM4500 dan ke atas.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM3500 ke RM4500)

SMS FDMPV KE 013-2898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

bmw-merc

KERETA MEWAH / PREMIUM

1) Untuk kereta mewah seperti BMW dan Mercedes, harga yang kami tawarkan bermula dari RM6500 ke RM8500.
2) Kami berpengalaman membaiki gearbox untuk pelbagai model kereta mewah.
3) Dengan khidmat kami, anda dapat menjimatkan wang sehingga ribuan ringgit.
4) Harga pasaran untuk servis gearbox kereta mewah BERMULA dari RM8500 dan boleh MENCECAH hingga ke RM16,000.

CARA NAK DAPAT HARGA SPECIAL (iaitu harga dari RM6500 ke RM8500)

SMS FDMEWAH KE 0132898982{kami akan SMS kan butiran lanjut}

WARRANTY

1) Warranty SELAMA 6 bulan ATAU 20,000km.
2) Warranty boleh dilanjutkan sehingga 9-12 bulan dengan SYARAT kereta anda mesti dihantar ke bengkel kami untuk menukar minyak gearbox dan filter.
3) Jika berlaku kerosakan dalam tempoh 6 bulan, kami akan baiki secara PERCUMA!
4) Kebiasaannya gearbox akan BERTAHAN MELEBIHI 3 tahun.

PERKHIDMATAN TOWING

1) Jika kereta anda breakdown di tengah jalan disebabkan oleh kerosakan pada gearbox.
2) Sila hubungi kami untuk towing kereta anda dan dibawa terus ke bengkel kami.
3) Kami akan terus membuat pemeriksaan terhadap gearbox anda.
4) Khidmat towing di sekitar Lembah Klang dan Kuala Lumpur SAHAJA.
5) Kami menawarkan khidmat towing PERCUMA sekiranya gearbox anda perlu untuk OVERHAUL!

Untuk mendapatkan TIPS2 MENGENAI PENJAGAAN GEARBOX KERETA, boleh ke website kami pakargearbox.com

Sila hubungi kami sekiranya anda ada pertanyaan di pakargearbox.com

Untuk mendapatkan maklumat mengenai kami, sila ke pakargearbox.com

trial 1 bannerpakargearbox-300x250

IKLAN : Nak baiki gearbox automatik dengan harga yang murah? KLIK SINI!!

IKLAN : Nak beli kereta? Cari jurujual berhampiran anda di sini!!!

IKLAN : Proton Inspira model 2010 untuk dijual, RM 68 000!!!


Tinggalkan komen

Nak beli kereta? Jom cari jurujual berhampiran anda di sini!!!

iklan salesman funtasticko

Funtasticko design kini mengorak langkah dengan memberi inisiatif kepada mana-mana jurujual kereta yang ingin mengiklankan perkhidmatan dan mendapatkan pelanggan yang berpotensi. Tidak kira apa jenama kereta sekalipun anda boleh iklankannya di sini! Untuk permulaan harga PROMOSI – HANYA RM50 untuk SEBULAN!!!

Jadi tunggu apa lagi, promosi akan tamat 31hb Disember 2012 (harga akan berbeza selepas tempoh ini berakhir). Jika ada sebarang pertanyaan berhubung dengan promosi ini sila emailkan kepada funtastickodesign@gmail.com.

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada funtastickodesign@gmail.com :
- Nama penuh
– No. Telefon
– Alamat bilik pameran
– Email (jika ada)

- Jenama kereta yang ditawarkan

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
- 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan & bukti pembayaran.

JOM CARI JURUJUAL BERHAMPIRAN ANDA!!!

SELANGOR

Nama : EIZA
No. Telefon : 013 – 343 2203
Alamat Pusat Jualan : Glenmarie Branch Sdn Bhd, No 8, Jalan Juruhebah U1/50, Temasya Industrial Park, Section U1 40150 Shah Alam, Selangor.
Email (jika ada) : eija_2203@yahoo.com
Jenama kereta yang ditawarkan : Proton

JOHOR

Nama : NAZZ ABDULLAH
No. Telefon : 017-312 4300
Alamat Pusat Jualan : Pasir Gudang, Sri Alam, Masai, Permas, Johor Jaya, Johor
Email (jika ada) : nazzcyber@gmail.com & nazz_cyber@yahoo.com
Website : proton-sales.blogspot.com
Jenama kereta yang ditawarkan : Proton & Perodua

PAHANG

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

NEGERI SEMBILAN

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

PERAK

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

MELAKA

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

KUALA LUMPUR

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

PERLIS

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

KEDAH

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

KELANTAN

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

TERENGGANU

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

PULAU PINANG

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

SABAH

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :

SARAWAK

Nama :
No. Telefon :
Alamat Pusat Jualan :
Email (jika ada) :
Jenama kereta yang ditawarkan :


5 Komen

ADVERTORIAL : Tempahan t-shirt Arc Reactor Edisi Khas kini dibuka!!!

Teringin nak jadi Tony Stark aka Iron Man? Inilah masanya untuk menunaikan impian anda. Jom bergaya dengan t-shirt Arc Reactor Edisi Khas dari Funtasticko Design. Cetakan menggunakan teknologi digital terkini (DTG – Direct To Garment) dicetak terus menggunakan t-shirt jenama GILDAN – Premium Cotton yang berkualiti tinggi. Jadi tunggu apa lagi, buatlah tempahan anda sekarang!!!

* ramai yang dah buat tempahan, terhangat dipasaran!

Sila rujuk ukuran & saiz t-shirt di bawah untuk maklumat lanjut :

HARGA : RM 30 SEHELAI (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)

TAMBAHAN RM5 setiap helai untuk KOS PENGHANTARAN ke Semenanjung ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 setiap helai untuk KOS PENGHANTARAN ke Sabah & Sarawak ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* Saiz XS, S, M, L , XL & 2XL SAHAJA

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
- Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
- 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari
– 005 202 2010474 (AmBank) : Funtasticko Design

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674 untuk maklumat lanjut & tempahan.


5 Komen

Jom tempah t-shirt crew kahwin yang COOL & GEMPAK!!!

Nak t-shirt rekaan COOL & GEMPAK untuk membakar semangat crew kahwin aka penanggah semasa basuh pinggan dan angkat lauk nanti? Funtasticko Design kini memperkenalkan serta melancarkan 6 Edisi Khas t-shirt untuk kenangan crew kahwin aka penanggah. Rekaan yang berinspirasikan dari jenama terkemuka yang diolah dalam bentuk grafik yang SIMPLE dan pastinya memberi KEUNIKAN di hari bersejarah anda nanti. Jangan sampai tetamu yang hadir mintak sehelai sorang sudah lah, hahaha…

Sedikit info ringkas mengenai t-shirt ini, cetakan silk-sreen bersaiz A4, boleh letak nama pengantin & tarikh majlis kahwin, ukuran t-shirt saiz badan Asia, saiz bermula dari XS-3XL (bergantung kepada stok jika ada), t-shirt 100% cotton, aneka pilihan warna t-shirt yang menarik, tambahan RM1.50 jika ingin menggunakan dye warna emas/perak (special dye) dan harga RM 15 SEHELAI TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN (harga bergantung kepada kuantiti & berat keseluruhan). Tempahan MINIMUM 20 helai dan ke atas. Takkan sorang je crew kot, hehehe…

Jadi tunggu apa lagi, hebahkan kepada mak, ayah, adik, abang, kakak, sepupu, sedara, kawan dan sesiapa sahaja yang nak kahwin nanti ye!

Untuk maklumat lanjut boleh email kepada saya campro_mania@yahoo.com / funtastickodesign@gmail.com atau hubungi / sms saya Zarul – 012 – 694 5674 untuk tempahan atau pertanyaan. Nak jadi ejen pun boleh, apa-apa nanti kita bincang la ye. :)

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

iklan kolej pacific - blog


1 Komen

ADVERTORIAL : Pendaftaran pelajar baru Kolej Pacific Kuantan kini dibuka!!!

Ingin mencari duit lebih? Kolej Pacific Kuantan sedang menjalankan pengambilan pelajar baru sekarang. Kolej ini merupakan kolej kejuruwatan yang menawarkan program Diploma yang diikitiraf oleh MQA & Lembaga Jururawat Malaysia. Pinjaman sepenuhnya PTPTN & MARA diuruskan oleh pihak Kolej.

Syarat Kelayakan untuk Diploma Kejururawatan:

•  Minimum SPM 5 kredit
•  Kredit dalam mata pelajaran Matematik
•  Kredit dalam mata pelajaran Sains ( Sains Am/Tulen – Biologi/Fizik/Kimia )
•  Kredit 3 lagi subjek berlainan
•  LULUS Bahasa Malaysia & Bahasa Inggeris
•  Berumur 35 tahun ke bawah ( lelaki & wanita )

Syarat Kelayakan untuk Diploma Sains Paramedik:

•  Minimum SPM 3 kredit
•  Latihan praktikal di India (syarat 3.0 ke atas)
•  * berkolaborasi dengan CUCMS

Syarat Kelayakan untuk Diploma Kesihatan & Keselamatan Pekerjaan (OSH) :

•  Minimum SPM 3 kredit termasuk Sains ( Sains Am/Tulen – Biologi/Fizik/Kimia ) serta 2 subjek berlainan
•  * berkolaborasi dengan CUCMS

Kemudahan yang disediakan :

ASRAMA
•  2 tingkat (Bangunan Hotel Raya lama) di Jalan Besar Kuantan – 500m dari Kolej
•  Apartment Le Town

PENGANGKUTAN
•  Bas & Van disediakan

KEMUDAHAN DI KOLEJ

•  Wifi
•  Perpustakaan
•  Bilik aktiviti (riadah)
•  Surau
•  Bilik komputer

Kepada yang berminat boleh emailkan slip keputusan SPM, nama, alamat & no telefon/hp ke email saya campro_mania@yahoo.com untuk dipanjangkan ke pihak Kolej. Jika berjaya pihak Kolej akan mengeluarkan surat tawaran & diposkan ke alamat yang diberikan.

* Ganjaran RM 100 akan diberikan kepada sesiapa yang mendapatkan pelajar dengan syarat pelajar tersebut mestilah mendaftarkan diri di kolej terlebih dahulu. Jadi,  tunggu apa lagi…. ;)

* jika ada apa-apa kemusykilan/pertanyaan lanjut boleh email sahaja kepada saya…


2 Komen

Siapa nak t-shirt edisi raya? Tempahan kini dibuka!!!

* gambar di atas cuma illustrasi contoh t-shirt sahaja, produk sebenar mungkin akan sedikit  berbeza

Sempena Aidilfitri yang bakal tiba, saya mengeluarkan satu rekaan khas “baju raya edisi terhad” untuk rakan-rakan yang berminat. Tempahan bermula mulai hari ini 31hb Julai 2012 sehingga 5hb Ogos 2012. T-shirt dijangka akan dihantar selewat-lewatnya pada minggu terakhir bulan Ramadan. Sekali-sekala nak juga pakai baju lain dari yang lain kan? Buat la tempahan sekarang!!!

Spesifikasi cetakan : Saiz cetakan dalam lingkungan A3,  menggunakan silk screen rubber dye (*emboss printing sedang dipertimbangkan bergantung kepada kuantiti tempahan)

Terdapat 2 pilihan warna iaitu Putih dan Grey. Sila rujuk ukuran & saiz t-shirt di bawah untuk maklumat lanjut :

HARGA : RM 30 SEHELAI (t-shirt 100% cotton 175/180gm – UNISEX)

* Harga TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz XS, S, M, L , XL & 2XL SAHAJA

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
- Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
- 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari
– 005 202 2010474 (AmBank) : Funtasticko Design

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1,460 other followers