funtasticko design

http://funtasticko.net

17 thoughts on “Gambar Rasmi & Video Proton EMAS

  1. cun bro..

    ni code utk video dalam blog fridz-max utk bro campro..

    ()

  2. alamak.. tak keluar pulak code tu..

  3. xleh gak la nak upload..macam ne ye..

  4. Bro campro, tggu sampai video tu habis, nanti appear embed code, copy code tu..mcm copy html code

  5. saya ade email kan code tu.. dan dalam komen kat blog bro fridz pun saye ade bgtau camne nk copy code tu

  6. cun….. tgoda aku dbuat nya….jatuh ati aku dbuat nya wahai emas yg cun…..

  7. kat youtube pun ader video tu… search: Proton EMAS Concept Video Presentation

  8. lawa stereng….

  9. gambar resolusi besar kat sini.. tengok ni kat seat pun ada lambang Proton http://www.autoblog.com/gallery/geneva-2010-proton-emas/full/#14

    • bro, sy berkenan sungguh tengok logo rimau tu emboss je dari headrest keta tu..memang menarik, harap proton buat macam tu utk H-line & SE nye version nanti

  10. kalau tgk dr tepi nmpk mcm chevrolet AVEO la plk..

  11. bagi sesiapa yg tau pasal function2 dalaman proton Emas ini kongsikan info2 anda di sini…. http://prodas.wordpress.com/ banyak persoalan yg tak terjawab dan kepada sesiapa yg tau info2 function tersebut boleh lh kita kongsi sama2 di blog ini atau blog prodas…

  12. Sukses untuk kereta baru malaysia PROTON EMAS

  13. huh…. great car..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s