funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : T-shirt EMAS by Funtasticko Design!!!

11 Komen

UPDATE!!!
Klik untuk imej yang lebih besar!!!

Klik untuk imej yang lebih besar!!!

UPDATE!! Design ini lebih sesuai untuk printing, guna kombinasi 2 warna je, emas & silver..design yg sebelumnya terlalu complicated & banyak warna..

Klik untuk imej yang lebih besar!!!

Klik untuk imej yang lebih besar!!!

Ni merupakan artwork untuk t-shirt Proton EMAS..sedang dalam pertimbangan untuk dijual secara EDISI TERHAD kepada sesiapa yang berminat.. 😉

11 thoughts on “ARTWORK : T-shirt EMAS by Funtasticko Design!!!

  1. waaa… cantiknya:)

  2. waaa….cun ni…. byk sgat la warna bro…ada 4 warna tu cos pun tggi tu kalau nak wat printing… ini pdapat aku la aper kata yg kotak2 biru n pink tu ko tukar warna gold n warna pulih tu ke silva tak pun sbalik nya baru napak gah n kos pun rendah…

  3. offtopic jap : sy dapat invitation ni tadi melalui email

    YUBZ Marketing (mkt@yubz.com) sent you a message.

    To: Mohd Izarul Mohd Zahari (http://www.coroflot.com/campromania)
    Subject: Invitation of YUBZ ARTIST COLLABORATION PROGRAM (YACP)

    Dear Mohd,

    On behalf of YUBZ, I am writing to invite you to participate in our YUBZ ARTIST COLLABORATION PROGRAM (YACP). We have studied your portfolio and are impressed by your work. We would like to invite you as one of our artists in the program and provide a product design for YUBZ Talk Mobile. Your work and profile will be globally published and displayed in YUBZ tradeshows, exhibitions, galleries and different media.

    If you are interested, please reply this message and we will send more information of YACP to you.

    For more details on YUBZ, please visit http://www.yubz.com

    Regards,
    YUBZ marketing
    mkt@yubz.com

    untuk pengetahuan company YUBZ ni dari Las Vegas, AS.. 😉

  4. design yang simple, tapi menarik.. bro nak jual design ni ke, atau nak jual t-shirt nya..? nanti kalau ada design lain, roger2 laa kat blog.. berminat jgak nie.. hehe~

  5. tahniah bro… dpt invitation yg bernilai.. BDW.. brapa hage tshirt EMAS ni bro?? or tunggu production siri nnti baru kuar gak tshirt tu.. hehehe.. minat gak nak 1..

    • tq bro..cadang nak keluarkan dah..harga dlm rm30 termasuk delivery..nanti sy buka tempahan..war2kan kepada sesiapa yg berminat..sy nak cukupkan kuota 50 helai, baru on projek t-shirt ni..

      • tahniah bro:) semakin berkembang sayap yek! Apa2 pun harap2 xnak la ada masalah perundangan plak nanti dari segi copyright n sebagainya. klau ada yg bleh dirujuk, lagi ok kn?

        Chaiyok2! bro!…

        cheers!

      • tq bro fauzan, sy sebenarnya kena hati2 gak ngan offer ni..ye la, company tu kat US..macam2 leh jadi..at least kalau diorg setuju dengan design yg sy buat utk diorg nanti kena la ada payment gak..xkan free2 je kot, kan? sekarang sy tengah mintak lagi info pasal company tu..

  6. orait.. saya tunggu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s