funtasticko design

http://funtasticko.net

EDISI TERHAD T-shirt EMAS dari Funtasticko Design!!!!

43 Komen

UPDATE!! TARIKH TUTUP TEMPAHAN & PEMBAYARAN 05hb Mei 2010!!!

EDISI TERHAD T-shirt EMAS dari Funtasticko Design dibuka untuk tempahan!!! HANYA TERHAD kepada 50 HELAI SAHAJA!!! Dapatkan SEGERA!!!

HANYA RM 30 SEHELAI!!!

* Harga TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz M, L & XL SAHAJA

KLIK untuk imej yang LEBIH BESAR!!

KLIK untuk imej yang LEBIH BESAR!!

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
– Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
– 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

Penghantaran bermula 2 minggu selepas tarikh tutup tempahan.
* tempahan akan ditutup setelah memenuhi kuota yang ditetapkan
* jika berlaku sebarang kelewatan, makluman akan diberikan

43 thoughts on “EDISI TERHAD T-shirt EMAS dari Funtasticko Design!!!!

  1. info tambahan :-
    – cetakan guna dye warna gold & silver
    – warna ni dipilih sebab kos yang lebih murah, design lagi 1 agak mahal sebab banyak warna..
    – perlukan 50 helai untuk menjalankan kerja mencetak
    – hanya ada 3 pilihan saiz..

  2. bro.. lampu blkg emas tu wat warna merah lg cun bro…

    • betul tu bro, tapi disebabkan lampu tu terlalu kecik dia cadangkan buat warna gold jugak, takut nanti masa print warna merah ssah nak setting,nanti spoil abis baju tu kalau merah tu lari setting dia..ni atas nasihat dia la..puas gak bincang dengan dia tadi.. πŸ˜‰

  3. pandangan belakang, kenapa lampu depan tu warna kan kuning jgak..? hurmm, xpe laa.. x kisah.. nanti saya email-kan.. berminat laa plak.. hehe~

  4. untuk makluman tempahan boleh dibuat muali sekarang, tengah mengumpul jumlah 50 helai utk mulakan proses cetakan..buat masa ni boleh email dulu tempahan beserta detail2 yg sy perlukan tu kat campro_mania@yahoo.com..pembayaran boleh dibuat setelah jumlah 50 helai dah cukup & sebelum proses cetak dijalankan..sy akan buat follow up dari semasa ke semasa..CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!! πŸ˜‰

  5. tbaik bro warna yg mnarit….

  6. bro campro,
    sy nak satu..
    kalo bayar cash terus boleh x??
    dekat je kita pun… kalau amik sndri tanpa penghantaran oleh pihak bro harga tetap sama ke??

  7. bro, nak tanye ckit,

    xde masalah ke bro nk wat t-shirt ni dengan gunakan paparan proton emas?? bkan ni intelectual property mereka ke?
    takut nnti kemudian hari ade masalah lain plak..

    • tu sy xpasti la..ni cuma edisi terhad je..ni kira macam cenderahati juga la kepada yg minat kat Proton EMAS ni sambil2 promote Proton secara xlangsung..harap xde la masalah nanti.. πŸ˜‰

  8. bro.. reserve 1 M mcm biasa.. dah bank in saya info.. trima kasih

  9. bila difikirkan balik, betul juga kata murai tu.. tapi, kita kat sini harap tiada apa2 laa yg bakal berlaku.. lagipun, tengah berkobar2 dgn kehadiran model tu..

    bro.. saya dah email-kan tempahan saya..

    • sy pun terfikir juga pasal tu..tapi kalau ikutkan Paul Smith guna kereta Mini lama kat t-shirt dia pastu berlambak2 versi pirate, xde lak yg ambil tindakan..sy harap pihak Proton xkisah la..kalau boleh diorg pun turut sama berbangga sebab ada gak yg nak jadikan kereta konsep diorg sebagai t-shirt..promote free2 je..

  10. already email to u order aku..

  11. wallamakk cun aa bro!

  12. so, setakat ni sambutan camne bro..? ada baik..?? saya nak promote kat blog saya.. boleh~??

  13. cantek bro!!!!

  14. payment done! ayuh kawan2, cepat kita book kasi cepat sampai bilangan 50 helai..

  15. bro, sy pun kene wat payment dulu ke? bayar mase amek boley x?? hihhihih

  16. bila last tarikh bayaran?

  17. ad lagi ker…
    dan lagi satu, oecm punye baju ape che????
    tapi kalau nak tempah baju nh, x d warne len ker….ye la, edisi len???

    • ada lagi bro, edisi ni cuma warna hitam je..EOCM nye baju sy masih xdapat green light..tapi baru ni ada geng EOCM area Pekan call sy, diorg cadang nak buat baju tu utk geng diorg..

  18. campromania :
    ada lagi bro, edisi ni cuma warna hitam je..EOCM nye baju sy masih xdapat green light..tapi baru ni ada geng EOCM area Pekan call sy, diorg cadang nak buat baju tu utk geng diorg..

    nanti dah kompom alert kan saya ye..

  19. saya nak tempah la
    tapi first nak wat pe…
    nak masuk duit dulu ker…
    ataupun nak tempah melalui telephone….

  20. ataupun email

  21. Pingback: Tempahan untuk t-shirt EMAS dilanjutkan sehingga 5 Mei 2010!! « funtasticko design

  22. Size Lelaki – L
    Pompuan – XL (Kalo ada preferable lengan panjang)

    Harap boleh tempah lagi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s