funtasticko design

http://funtasticko.net


65 Komen

GEN2 CPS MC3(Minor Change 3)!!!

EXTERIOR

INTERIOR

Saya masih belum pasti bilakah model ni akan dilancarkan..mungkin tak lama lagi..model ni akan gantikan model GEN2 yang sedia ada..terdapat dalam 2 variant iaitu M & H-LINE..enjin CPS akan menjana model ini..antara kelainan ialah finishing untuk interior yang baru, warna baru, finishing grill baru, bumbung hitam (ala2 Saga SE), rim alloy yg berwarna & lain-lain..nantikan kemunculannya!! kalau sesiapa ada maklumat lanjut mengenai model ni bolehlah berkongsi bersama2 kami ye.. đŸ˜‰


447 Komen

Bilakah penghantaran pertama Persona Elegance kepada pelanggan?

Saya nak jalankan survey sikit tentang tempahan & penghantaran model Persona Elegance kepada pelanggan.

– Ada tak sesiapa kat blog ni dah buat tempahan Persona Elegance?

– Bilakah tarikh penghantaran kereta yang dijanjikan SA (Sales Advisor) branch/dealer tu?

– Di mana anda buat tempahan?

Saya nak mintak anda bantu sahabat kita bro persona80 & lain-lain yang dah tempah model ni.. Terima kasih atas bantuan anda semua.. đŸ˜‰