funtasticko design

http://funtasticko.net


18 Komen

Satria Neo R3 Clubsport!!!

Jumpa gambar ni kat forum http://www.satrianeoclub.com.. menurut info yang ada kat situ bagitau kereta ni 150bhp.. saya pun xberapa tau sangat spesifikasi kereta ni, cuma apa yang saya tau kereta ni sebenarnya dah lama ada, tak silap selepas Neo R3 yang 1st generation keluar..untuk pengetahuan kereta ni road legal…siap ada roll cage tu..harga dalam RM90k++, tapi kereta ni hanya dijual kepada orang yang ada “racing background”..bukan calang-calang orang boleh beli kereta ni tau!!! tak dapat dipastikan samada masih ada lagi keluar production kereta ni..limited unit sahaja (10 unit rasanya), kalau sesiapa yang tau pasal kereta ni kongsi la info2 ye.. 🙂