funtasticko design

http://funtasticko.net

Renault Clio generasi ke-4

7 Komen

UPDATE :

Clay model

Ini merupakan clay model untuk Renault Clio generasi ke-4 yang bakal dilancarkan pada 2012.. gambar paling atas tu mungkin prototype dia..awal2 lagi mereka dah bagi “sneek preview” kepada umum.. ini adalah baik untuk mendapatkan maklum balas daripada orang ramai sebelum model yang sebenar dilancarkan nanti..sempat la nak ubah apa yang patut..lagipun trend sekarang memang macam ni, sengaja “leak” gambar untuk grab attention..tapi xde pun yang kena saman atau diminta “remove” gambar tu.. hehehe..  😉

Advertisements

7 thoughts on “Renault Clio generasi ke-4

  1. design emas lebih baik dr ini.desig renault ni xkemas dr segi side profile dia.papepon still mnarik.thump up 2 proton..adakah renault akan jd jointvntre dgn proton?tunggu dan lihat

    • kalau ikut info cbt bagi kat ruangan sms minggu lepas, company tu bukan dari Perancis.. maybe Fiat 🙂

      • oo.yeke..biasela..nyanyuk sket bulan pose ni..hehe

      • Ada interview dengan DSZ awal tahun ni dia terangkan JV dengan syarikat kereta Europe tu. In English :- European carmaker which based outside Europe. Syarikat apa ni? Misteri..

      • harap jv dgn company luar akan membantu proton lebih cpt dikenali kat luar mlalui model2 baru

  2. mmm.. 2x pandang ada iras2 peugoet 308 yg baru tu 🙂

    cheers!

  3. funky design clio ni…aku suka…
    tapi x boleh lupa lg 1 renault yg butt dia lentik habis…clio ke megane,lupa plk..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s