funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS bakal MPV Hyundai!!

6 Komen

Hyundai sedang menguji pototype bakal mpv mereka disebuah lokasi yang tidak dinyatakan. Dari spyshots ini jelas kelihatan gaya rekaan baru mereka “fluidic design language” pada bahagian sisi. Nampaknya mereka semakin aggresif sekarang. Rekaan Toyota & Honda pun dah jauh ketinggalan dengan diorang, hehehe… 🙂

Advertisements

6 thoughts on “SPYSHOTS bakal MPV Hyundai!!

  1. Hyundai sekarang semakin bijak untuk menjadikan produk mereka marketable. Dengan rekabentuk yang mampu menarik minat pengguna. Dan yang penting, INOVASI. Sesebuah company berpengaruh sepeti Hyundai ini, memerlukan satu anjakan teknologi bagi mencapai tahap inovasi yang tinggi, untuk memastikan mereka berada di hadapan. Jadi, yang lain pun kena macam tu juga, termasuk Proton.

    ;D

  2. mcm tu jgk proton..dgn model baru persona n emas,xmustahil proton akan jd sehebat hyundai n kia..
    berkenaan model mpv ni..menarik kot klo xde sume tapetu..tp xbekenan shape tingkap 2nd row tu..hehe..myb design futuristic camni akan jd kebiasaan nanti..design language sonata masih ada termasuk line curve kat side tu masih sama..menarik utk lihat final product ni..
    tp nmpk mcm size alza je keciknya..myb kalo real besar kot

  3. skali imbas mcm sport rim exora mc1

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s