funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : Waja Lancer my impression final!!!

14 Komen

Ini merupakan versi terkini impression saya untuk model Waja Lancer yang dijangka pelancarannya sekitar bulan November ni, kali ni siap dengan pandangan belakang.. 😉

Advertisements

14 thoughts on “ARTWORK : Waja Lancer my impression final!!!

  1. nice..xbape lama dah nak launching ni

  2. rear light kasi LED lg cun…

  3. yup..better ada led sbb kbanyakan model proton pkai led dah skrg ni

  4. *offtopic skit :

    amik skit info dari blog Prodas :

    kt RnD time tu die tgh test Saga FL ni..
    1. lampu depan saga agak besar memanjang..
    2. depan bahagian logo proton tu sama mcm pesona lama, n waja replacement..
    3. lampu belakang kecik dan tirus dr yg lama..
    4. side mirror ada lampu signal, macam persona elegance…

    cuma kt dlm tu dilarang on phone or anytype of camera.. klu tak aku da capture da..

    lagi satu, bahagian engin, diorang tgh bina enjin IAFM Plus, dan CPS plus, n campro turbo charge..

    info dari ProProton

    ada CPS plus la pulak, betul ke theking?

    • myb cps yg dipertingkatkan mcm iafm tu..ade ke??ntah..hentam je..so bro2 yg tau sila la beri info kpd kami semua..hehe

    • Mungkin engine cps tu dikekalkan,cps dah bagus cuma kena ade sikit improvement,seperti yang DSZ cakap mase interview cbt,engine turbo tu untuk maybe model h-line sahaja.tapi untuk exora tu mungkin masih lagi menjadi tanda tanya sama ade semua range pakai engine turbo ataupun hanya h-line,ye lah seperti VW,bukan semua range untuk sesebuah model menggunakan engine turbo TSI,tapi harap2 engine IAFM dengan CPS tu ade improvement dari perfomance,takde lagi masalah kurang power masa low rpm,lagi jimat minyak,Dan kualiti lebih baik.

  5. so lampu saga FL tu ade ala-ala mcm scirocco x?hahah

  6. rasa nya camni lah final product nnti…btw bro, boleh try wat hitamkan tgh2 bumper tu tak…mcm saga se/waja se 25 years tu…

    apa2pun, skrg tggu official launch date jer..tlg lah cepat 🙂

  7. smart2~

  8. Waa..november ke, kita tunggu dan lihat…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s