funtasticko design

http://funtasticko.net

Opel Astra GTC Concept!!!

4 Komen

Memang menarik rekaan ini..bakal dipertontonkan di Paris Motorshow tak lama lagi…boleh dikatakan hatchback 3 pintu yang paling menarik setakat ini…

Saya nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Lebaran 1431H , maaf zahir & batin.. kalau ada info2 terkini saya akan updatekan nanti walaupun masih dalam mode raya, hehehe.. jadi, rajin2 la masuk blog ni ye.. 😉

Advertisements

4 thoughts on “Opel Astra GTC Concept!!!

  1. mmg menarik. Design language dah mcm ada DnA gen2 🙂

    Best kn kalau generasi gen2 seterusnya berevolusi sebegini? :0

    cheers!

    • mungkin kalau Persona R ada versi macam ini & juga 5 pintu.. 😉

    • yup..gen2 should evolve like this..bukan sekadar di shut kan evolusinya… takpe..kite tgk persona R nanti adalah still maintain legacy gen2 styling…

      rear light yg ini sgt2 shantek…huhu

  2. saya ade dgr info3 katenye Persona R nanti depan dia ade iras2 model ini… kita tunggu jekk…2012..hihih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s