funtasticko design

http://funtasticko.net

Renault ZOE

6 Komen

Cute je Renault ZOE ni..ada iras2 Toyota Aygo sikit..kalau jadi model produksi nanti mungkin akan tone down sikit2 design dia..

Advertisements

6 thoughts on “Renault ZOE

  1. Sejak dua menjak ni,Renault semakin lama semakin gempak design kereta diorang,dulu aku ingat kereta diorang memang boleh dikatakan agak buruk,sekarang ni diorang betul2 boleh bersaing dengan citroen dengan peugeot.

  2. wah.. zoe.. mcm nama game zone of endanger je…

  3. ntah nape terbayang design language proton yg baru bila tgk pic2 renault tu.hahahaa

  4. yup..kat gril n lampu bersambung tu agak mirip..cume xde kemasan kiri n kanan bumper tu mcm emas concept

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s