funtasticko design

http://funtasticko.net

Peugeot 207 sedan bakal dilancarkan bulan depan

12 Komen

Model ini bakal dilancerkan tak lama lagi. Dengan enjin berkapasiti 1.6 liter ia dijangka menambahkan lagi pilihan pengguna di negara ini selain model-model yang berada di dalam segmentnya seperti Proton Persona, Toyota Vios, Honda City & lain-lain. Layari www.peugeot.com.my untuk maklumat lebih lanjut mengenai model ini.

Advertisements

12 thoughts on “Peugeot 207 sedan bakal dilancarkan bulan depan

  1. bahagian bonet yg diorg tambah tu adalah sangat2 tidak sesuai..setakat ni persona jugakla yg cantik dr segi pengubahsuaian (gen2-persona)..yg lain mcm x center je..hehe..tul tak?

  2. Btui3… depan lawa tapi blkg dia trus pelik.. kalau mahal tak tahu la.. mmg tak patut

  3. kete ni kalo dari depan..mmg lawo gilez..
    nak2..kalo kita kt depan..tgk kete ni dari cermin pandang blkg..
    rasa gerun jer..
    tp..bhgian blkg..emmm…korang pun tau kan..hehe..
    at least ada la official announcement bila nak launch..proton???

  4. bg aku ok gk…lg pun kete continental xbyk pilihan…klo price ok..mgkn leh jd hit model ni..
    biasenyer doctor bg brand pug n renault ni..

  5. erm.. walaupun keta ni nmpak buruk..
    tp safety features dia bnyak.. mcm ABS,EBD,EBA..

  6. siap ad climate control tu…

  7. keta peugeot dari segi design mmng aku suka..agresif..kalu tengok…terpersona…haha.tapi bagi model ni mcm soso je..baik launch versi hatchback..

  8. Kereta ni harap NAZA tumpu untuk eksport market around ASEAN. Boleh bawa duit dari luar masuk negara kita. kalau kat malaysia rasanya tak berapa nak laku. yang beli pun nanti orang melayu aje, selalunya cikgu. Resale value confirm teruk. Jangan marah.

  9. Model ini bakal dilancerkan tak lama lagi. Apa nie bro takkan peugeot pun nak dilancerkan cukup2lah waja aje dilancerkan. hahaha

  10. bukan lancer kot, tp lancar. tersasul ketika menaip. pada aku, bontot kereta ni nampak sgt ditambah. apsal la pintu belakang x diubah suai jadi cam model sedan biasa. kan dah kantoi.

  11. Yup…kereta Persona je yg nampak menarik bila di sedankan….itu menunjukkan designer, engineer proton lebih power dr yg lain he..he

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s