funtasticko design

http://funtasticko.net

Toyota Yaris/Vitz 2011

6 Komen

Ini merupakan model Toyota Yaris untuk 2011. Rekaannya ada elemen Toyota Auris. Spesifikasinya masih belum ada lagi buat masa ini. Bagi saya rekaan ini masih nampak biasa sahaja, tak tahu la kot geng Japan Wannabe akan berkata sebaliknya & tak setuju dengan pendapat saya, hehehe.. 😉

Advertisements

6 thoughts on “Toyota Yaris/Vitz 2011

  1. Nampaknya semakin terkubur la design Toyota,tapi kenapa diorang masih lagi top dalam selling kereta,saya rasa orang beli Toyota pun sebab jimat minyak dan berkualiti,dari segi design dan handling memang confirm kalah.

    • design Toyota dah obselete/outdated..kereta ni nampak macam model tahun 2008/09 je..hehehe..

      • Hehe.Design tu dari tahun 2005 agaknya,sebab masih ada ciri2 buruk yaris lama,agaknya sapa la designer diorang.Pakcik makcik suka la kereta ni.

  2. Setuju. Orang dah tukar design lain, Toyota masih design macam ni jugak. Haiyoo..Toyota Verso-S 2012 mungkin ok sikit dari Vitz ni.

    p/s: cuba lihat Citroen DS3..barulah acceptable utk 2011. huhu

  3. biasela..kalo dah nama toyota..dugong pon diorg kata cantik…erm..design dugong masih ada dlm kete yaris ni..common la toyota..di la upah designer mcm proton or hyundai wat tu..xsalah kan..design toyota dah xdpt nak diterima lg..dah outdate..sorry yer..sy bukan xsuka toyota..cume klo leh nak dier ubah design language baru..pleassssse toyota..

  4. mmm… awat interior design nampak murah. dah nampak mcm kancil la plak? 🙂

    mmm… model nie ke kat Aussie diorng kata ‘Anda bleh dapat sebiji model sedan persona dengan harga sebijik kereta hatchback Yaris’ 😉

    cheers!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s