funtasticko design

http://funtasticko.net

Nissan Serena baru!

10 Komen

Ini merupakan model terbaru Nissan Serena yang bakal dilancarkan hujung tahun ini di Jepun. Memang berbeza dengan model sebelumnya. Info mengenainya masih belum ada lagi buat masa ini.  😉

Advertisements

10 thoughts on “Nissan Serena baru!

  1. mcm elgrand 2011 ar..

  2. tingkap depan mcm savvy.. design bonet dpn tu pn lawa juga

  3. apesal aku tak leh masuk ngan design cenggini…….alphard aku tak berkenan gak design wish, stream baru n exora gak yg bg aku lawa……`pendapat peribadi`

    • maksudnya citarasa sedara tak sama dgn citarasa org jepun… keseluruhannya org jepun ni suka design boxy cam alphard,elgrand, voxy, stepwagon, new serena ni..

  4. Macam Extended Perodua Kenari pulak. Apsal design Japanese macam mendatar je? Pusing2 macam tu jugak rekaannya. Honda, Mazda tampak berani buat sesuatu yg lain daripada kebiasaan.

  5. grill mcm honda city baru…side profile ade iras2 alza/boon luminas tp dibesarkan..heehhe

  6. Kotak kasut beroda.

  7. design biasa2 jer.. org jepun dah ada syndrome tepu idea kot;)
    ruangan pandangan tingkap luas giler. Dah nampak mcm bapak Kenari ar plak. ahak!
    x sporty n seksi ar:(

  8. more “boxy”… more “roomy” and more comfort… hihihihi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s