funtasticko design

http://funtasticko.net

SMART ForFour sketch!!!

6 Komen

SMART dah keluarkan “sketch” untuk bakal model ForFour yang akan datang. Model ini based on Nissan March/Micra yang terkini. Kiranya SMART pun “rebadge” juga la.. 🙂

Advertisements

6 thoughts on “SMART ForFour sketch!!!

  1. Hmm,tak SMART,hehe.

  2. huhu… x minat kat lampu2 depan blakang yg bulat2 tu… x smart n x sporty:(

  3. smart pun dah buang concept awal dierang ttg uni-body and replaceable panels.. satu kesedihan dlm bidang design..but adakah rebadge ni akan berjaya? rasenye tidak bg pendapat personal aku…sebab? tak as stunning mcm design dan concept sebelum nya

    • tu la pasal..dari lari terus dari konsep yg sebelum ni..mungkin atas faktor kos pembangunan model baru sepenuhnya yg buatkan SMART ambil langkah ni.. lagipun model yg ada sekarang ni xla sehangat model SMART ForTwo

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s