funtasticko design

http://funtasticko.net

VIDEO : Spyshots Honda Civic 2011/12 di Dubai!!!

17 Komen

Macam Honda City la pulak..hehehe… 😉

Advertisements

17 thoughts on “VIDEO : Spyshots Honda Civic 2011/12 di Dubai!!!

  1. Dah muak betul dengan Honda,design diorang semakin lama semakin ‘hebat’.

  2. kenapa nampak kecik sangat mcm b-segment lak..

  3. honda ikut jejak toyota..styling yg mula membosankan..hehehe…

  4. cutting blakang mcm city dah…lagi satu..rear door cutting tu macam mazda2 sedan ja…

  5. tak caya aku ni civic..mesti city gak ni…

  6. Style macam toyota pulak…mesti ramai complain nanti..

  7. ???… betul ker nie Civic baru? mcm x caya jer. dah mcm H city la plak. Kalau betul ar Civic nie, diorg guna platform City ar tu. Kalau facelift city mmg elok sangat ar. Tapi kalau Civic, … patut lebih baik dari nie.

    cheers!

  8. above picture look like honda civic asian and middle east spec..

    this link for civic euro spec…look at compare carefully.. between this civic. only minor different.. same what honda done for previous civic 8th Gen..between asian and euro spec..

    http://www.themotorreport.com.au/45116/honda-set-to-downsize-next-generation-civic

  9. baru dpat online, ada kematian lg pagi td..sepupu pulak yg meninggal..semoga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 beriman, al-fatihah..

    • Al Fatihah.

      Bro campro, semalam 15 org maut kerana kemalangan ngeri bas ekspres di KM223 PLUS, berdekatan exit Simpang Ampat, Melaka-N9. Saya adalah antara pengguna yg terperangkap dlm kesesakan lalulintas tersebut.

      Kecewa dengan sikap pemandu lain yg menggunakan lorong kecemasan. Bomba, JPA dan ambulance sampai stuck tak boleh lalu.

      Al Fatihah buat yg telah pergi.

      • takziah kepada keluarga mangsa..ni la masalah dengan sikap pemandu di negara kita, xboleh nak bersabar langsung, nak cepat je lepasa tu menyusahkan org ikut lorong kecemasan, kalau tak mungkin banyak nyawa boleh diselamatkan.. 😦

  10. lampu blkg yg kecik tu nmpk kete ni cm city.
    civic selalu lampu blkg besar..

  11. bro, nama baru waja tu INSPIRA!!! HAHA.. cun cun…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s