funtasticko design

http://funtasticko.net

Spyshots KIA Sorento 2010 dari bro David!!!

10 Komen

KIA Sorento 2010 bakal dilancarkan tak lama lagi.. bro David telah memberikan beberapa “spyshots” model ni tadi..tak pasti di mana dia snap gambar ni..tq bro David kerana memeriahkan lagi blog ni.. 😉

Advertisements

10 thoughts on “Spyshots KIA Sorento 2010 dari bro David!!!

  1. thanx bro david….

  2. brp seater kia sorento ni?

  3. It’s actually 5 seater. 🙂

  4. 5 ek??…ingt 7 jgk…
    http://www.autotropolis.com/auto-news/kias-new-us-plant-to-build-redesigned-sorento-crossover.html

    link ni pn kate 7…hurm????

    btw, bro campromania….sorento yg akan dtg ni akn dibawa msk dr korea or US nye plant???…

  5. 7seater is an option, and 5 are standard….:)

  6. prolever says:
    October 16, 2010 at 12:54 pm

    Tu lah, saya pun tak sempat nak snap pic so saya pun tak leh nak refer untuk second time..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s