funtasticko design

http://funtasticko.net

Toyota Prius Mpv

6 Komen

Ini dia gambar “leak” Toyota Prius Mpv yang bakal dilancarkan di Detroit Auto Show 2011. Bakal dijanakan dengan enjin hybrid 1.8 liter 138hp, lebih dari Prius yang ada sekarang. Rekaannya nampak biasa je, “typical Toyota” design..ntah bila Toyota nak kenalkan new family face agaknya.. 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Toyota Prius Mpv

  1. Lagi bertambah la orang yg akan accident…
    Dah la Prius sebelum nh digelar kereta paling bahaya kat ats jalan raya sebab terlalu senyap.
    Yg itu bawak 5… sekarang bawak 7….
    Ape 2 pun design die ok la..

  2. ade ala2 wish plak..

  3. nice.. Bsr ckit dari prius je nie

  4. ni rendering je..bukan real thing..kt autoblog dah sah kan ni artist impression

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s