funtasticko design

http://funtasticko.net

Proton INSPIRA 1.8 CVT!!!

51 Komen

UPDATE!!! Inspira warna putih solid. Gambar dari facebook diambil oleh Cik Maz Lieya

Bakal dilancarkan esok. Ini versi 1.8 CVT, ambil gambar-gambar ni kat forum.lowyat.net ๐Ÿ™‚

Advertisements

51 thoughts on “Proton INSPIRA 1.8 CVT!!!

  1. smartla bor campro.xsbr nk tgk launch live esk kalo ade hehe

  2. Wah,cantik habis Inspira,tapi bro launchnya esok atau 14 November?

  3. Logo emblem kat boot belakang tu nampak macam senget je.Ke mata saya yang problem.

  4. xleh nk komen lebih…mmg cantik dgn bumper proton!

  5. Harap2 inspira punya spotlight ni lebih berkualiti xde lah cepat pecah…cam spotlight kete gen2 dan persona….

  6. memg terbaik la..inspira ne.!! harap2 jualan bleh mengatasi vios n city.

  7. x sbr nk tgok dpn mte…

  8. x sbr nk tgok sndiri…

  9. Sian orang yg tolong ambik gambar tu,,,nama dia tak dapat “credit” langsung…say tq ler kat dia….

    • baru je update, tq bro sebab alertkan saya.. ๐Ÿ™‚

      • kenapa inspira putih tu nmpk cantik sgt???kenapaaaaa, kenapaaaaa, kenapaaaaa

        tolongla inspira jgn goda aku………aku iman x kuat, kang x psl2 kne byr downpayment kang…….huhuhu

  10. Sebenarnya saya dah pergi tengok Proton Inspira tadi secara diam-diam dengan salesman, dan dia bagitau memang jadi satu kesalahan buat macam tu, sama juga macam salesman kat Kuantan tu, sebelum launching tak boleh dedahkan foto Inspira, apatah lagi dalam facebook. Jadi sekadar letak link Facebook sajalah, cover dia sikit.. Tak gitu bro Campro? ๐Ÿ™‚

    • tu la pasal..cuma kena la kasi kredit kat org yang ambil gambar tu..hehe.. ๐Ÿ™‚ harap2 esok jadi la launching..jangan ada penundaan disaat2 akhir, ramai yg teruja ni..

      • Dah confirm dari dua Proton Edar di Sg Petani tadi, launching esok, mulai pukul 2 petang, saya tengok mereka dah pun buat decoration sempena pelancaran esok, nampak meriah je.

      • kena ada kat sana la petang esok..nak tengok live mcam ne..harap esok ada live masa launching kat tv & Proton display versi R3 atau Proton Design mod.. ๐Ÿ™‚

      • betul ke dah ada r3 pnye version .. wah lagi tertawan ni

    • saya pon dh tgok inspira secara syp dgn salesman jgk..nsib bek bos dier ok tp x bg amik gmbr..
      model 1.8 manual plum red..
      rasa kaler tu cm kureng jer..tp xtaula kan mgkn sbb sya minat putih..
      pasal launching plak nape tmpt saya ckp 13hb hr sabtu..dorg ckap satu malaysia 13hb..

  11. tetawan terhadap inspira putih itu..oh..mampukah aku..

  12. Walaupun dah banyak kali tengok gambar inspira…brochure pun dah ada gambar..dan juga dah tengok banyak lancer..tapi, yang gambar di atas ni, sangat menarik…lebih cantik daripada gambar-gambar sebelum ni…cantik lagi daripada brochure..haha..warna putih memang best! kalau ada metalic white lagi cun..haha…

  13. confirm launch esok…deco, makanan keta semua dah ready..takkan tak jadi kot..test drive car jelah lum ada lagi..

  14. smart gila…bila la bleh miliki kete ne..?

  15. Warna putih memang cun kat Inspira nie…
    Memang kena dgn body dia yg smart…
    Tengok gambar live memang berbeza dgn gambar brochure tu…
    Kalau ada putih metalic lagi cantikkkk…
    Takkan nak amik premium tapi cat putih biasa… Kena ada putih metalic…
    Macam T & H wat tu…

  16. hari ni launch sampai ahad promosi tip top habis habisan. confirm.

  17. Rasanya bukan hari ni sebab website proton edar pun takde update on inspira.

  18. dah launch ler. update at paultan.org

  19. dh ada video launch kat paultan.org

  20. video launch dr paultan di
    http://prodas.wordpress.com/

    saja nak promot dh lame tak update blog.. hihih maaf ya

    • huh dh launch officialy dh ke???

      bakal jadi raja jalanan la lps nie…………..aku nk sebijik…tp x mampu nk beli

      tggu sekenhen dlu kot…wahahaha

    • harga inspira dah turun..yg paling byk nmpk 1.8 CVT..

  21. wahhh..btol ke harga inspira dh turun skit..terbaik laaaa…

  22. Pergghhh…. Harga dah turun tu…
    2.0 jadi RM 92 K with insurance biar betul…
    Kira keta 2.0 paling murah stakat nie…
    Memang susah la T & H nak carik makan pas nie..
    Harga memang super competetive…

  23. Kia Forte 2.0 berape harga ek?? lebih kurang same kan..

  24. Launching arini kot coz depan showroom PE Tg. Malim dah letak sebijik kaler hitam 1.8E pagi tadi..

    • yela harini sumer shroom dh ade keter..tp majlis nyer ikot shromm nk buat biler..

      • mcm kat taiping, dari semalam dah bukak.. Hari nh launch la dan 13 nov nh ada road test besar-besaran kat area Taiping Sentral..

      • aah..hari sabtu ni baru ade kete tes drive..so bleh la tes ye beramai2..

  25. bru balik dr showroom jln bangsar…..hi-classss

  26. Ada road test…kena balik Tepeng ni ha..ha.
    Aku p tengok kat Proton Tangkak semalam. Model 2.0 kaler hitam, cukup mewah, besar terasa la ke’best’annya.
    Tapi bayar muka kena tinggilah baru bulan2 bayar RM800 lebih..lebih kurang macam hambik Honda City Full spec…tapi dgn enjin 2.0, R&H inspira boleh buat cik siti menangis tepi jalan ha..ha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s