funtasticko design

http://funtasticko.net

Prototype Bas Dua Tingkat London

9 Komen

Prototype pertama bas dua tingkat London rekaan terkini. Dengan rekaan yang unik, futuristik & mesra penumpang, bas ini bakal digunakan secara rasmi semasa bermulanya sukan Olimpik yang bakal berlangsung di London pada 2012.

sumber : BBC News

Advertisements

9 thoughts on “Prototype Bas Dua Tingkat London

  1. kalaula malaysia ada bas se futuristik macam nh. X nak la bas kayu lagi. Jadikan pengankutan bas nh sebagai salah satu tarikah pelancong. Hop in hop out tu mahal sangat.. Naik train lagi murah…

    • tapi tiket dia valid utk 1 hari perjalanan kan bro? tapi dia ada route yg dah ditentukan la..sekali bayar leh nak banyak kali..

      • mmg 1 tiket boleh gune satu hari. Tapi harga yg x berapa kompetatif x sesuai untuk local people. Dengan 1 tiket die dah leh g kl – ipoh ulang alik.

  2. tp harga dah kurang dah.. nh current price. Saya google tdi..
    http://www.myhoponhopoff.com/ticket.php..

  3. revealing and sexy

  4. engine apa ni bro? Scania 420 ke?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s