funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : Undi design t-shirt couple pilihan anda!!!

14 Komen

DESIGN 1

* ni yang baru tukar warna dia, kalau x jadi terbalik lak macam semalam

DESIGN 2

Just nak buat survey design mana yang jadi pilihan anda. Sedang dalam pertimbangan untuk dicetak secara EDISI TERHAD. Harga sekitar RM50 sepasang termasuk kos penghantaran (*tambahan RM5 bagi Sabah & Sarawak), t-shirt high grade cotton & cetakan silk screen saiz A4.

Advertisements

14 thoughts on “ARTWORK : Undi design t-shirt couple pilihan anda!!!

  1. okla beb.. buat kaler putih sama k

  2. wah…aku nak beli lah kalau sepasang rm50….

  3. a bit arousing, looking at the image.

  4. offtopic :- bro xde buat ke design t-shirt untuk inspira…?kalu design menarik n berkenan di hati leh lee booking satu..huhuu…

  5. Saya memilih baju Design 1, ianya amat menarik hati……cayalah..macam mana nak booking….berminat sangat2

    • nanti sy akan umumkan tarikh tempahan, sedang buat survey lagi design yg mana jadi pilihan.. sy akan email kat bro bila tempahan dibuka, xpun bro rajin2 la masuk blog ni utk maklumat terkini ye.. 🙂

  6. Salam….
    Saya nak tempah satu….bila agaknya dapat dijual erkkkk… 🙂

  7. suka dua2 design..inform me lau tempahan da dibuka ek.. =)

  8. hi. its september already. masih boleh buat tempahan ke?

  9. ada design baru x ?
    b’minat nak beli . 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s