funtasticko design

http://funtasticko.net

ADVERTORIAL : Total Kitchen Sdn Bhd

7 Komen

Total Kitchen Sdn Bhd merupakan syarikat milik penuh Bumiputera yang beroperasi sejak 1996 di Kuantan. Syarikat ini menjalankan perniagaan mereka bentuk, membekal & memasang kabinet dapur serta aksesori yang berkaitan. Mereka mempunyai kakitangan yang terlatih & mahir serta mampu memenuhi citarasa anda.

Dengan pengalaman serta reputasi yang cemerlang mereka mampu membuatkan ” Ruang dapur anda, seolah-olah ruang utama anda “. Mereka mempunyai ruang pameran, bengkel yang lengkap & sering menyertai pameran yang berkaitan di sini.

Lokasi showroomnya terletak betul-betul bertentangan dengan showroom Auto Bavaria/BMW di persimpangan lampu isyarat ke Teluk Cempedak – Tanjung Lumpur – Kuala Terengganu

Informasi Total Kitchen Sdn Bhd :

Alamat :
166, Jalan Teluk Sisek,
Kuantan, Malaysia, 25000
No. Telefon :
609-5164476, 609-5162677
Waktu Urusan :
Isnin – Khamis :
10:00 am – 6:00 pm
Jumaat :
10:00 am – 12:30 pm
2:30 pm – 6:00 pm
Sabtu:
10:00 am – 5:00 pm

Untuk maklumat lanjut mengenai layari facebook mereka Total Kitchen Marketing SB

Advertisements

7 thoughts on “ADVERTORIAL : Total Kitchen Sdn Bhd

  1. Syarikat ini adalah salah 1 daripada client tetap saya.. logo & perkara2 yang melibatkan bahan pameran diorang saya yg design kan.. 😉

  2. mmg deorang 100 bumiputra ye. bukan pe, mmg susuh nak cari company melayu yg buat decor2 dalaman rumah.. Deorang nh ada satu branch je ke?

    • yup, buat masa ni hanya kat Kuantan.. mungkin ada cadangan diorg nak bukak branch kat tempat lain pada masa depan..jadi macam signature kitchen yang jadi bisnes franchise

  3. di johor tiada ka???

  4. Bole byr ansur2 ke.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s