funtasticko design

http://funtasticko.net

Kereta inovatif Proton di Festival Malaysia Innovatif 2010, Bukit Jalil!!!

6 Komen

Ini adalah kereta inovatif yang telah dicipta oleh kakitangan Proton dengan bahan “recycle” dari kilang yang dipamerkan di Festival Malaysia Innovatif 2010, Bukit Jalil. Dengar khabarnya ada clay model skala 1:3 Persona R juga dipamerkan, tapi malangnya gambar yang “most wanted” tu xde dalam ni.. 😦 gambar-gambar ini telah diambil dari blog www.ninja20.com lagi imej dibawah :

Advertisements

6 thoughts on “Kereta inovatif Proton di Festival Malaysia Innovatif 2010, Bukit Jalil!!!

  1. First picture and the van looks good. Tapi yg lain ..emmmmm. No komen.

  2. paling sakit mata yg 2 hijau kat bawah plus the orange one. I just want to vomit. ( Jangan marah. Nh pendapat je)
    Tapi saya teruja tengok Rhino beetle pasal idea deorang yg kretif dan mana deorang dapat lampu depan die. Mcm design new saga pun ada.

  3. menarik lh juga.. gambar yg first 2..

  4. Pingback: Kereta inovatif Proton di Festival Malaysia Innovatif 2010 « PRoDAs Blog

  5. opss ! correction. 🙂
    stadium shah alam la..
    saya juga ada di lokasi..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s