funtasticko design

http://funtasticko.net

Iklan@Funtasticko Design!!!

9 Komen

Bermula 1hb Disember 2010, Funtasticko Design akan memulakan program Iklan@Funtasticko Design kepada semua yang berminat untuk mengiklankan syarikat, produk, servis atau website mereka. Dengan adanya program ini, mereka yang berminat dapat mempromosikan produk, servis atau website di side bar blog dengan pakej yang menarik & berpatutan. Selain itu jika ada pihak yang berminat menjadi “sponsor” blog ini boleh juga berbuat demikian. Harga serendah RM1.00 sehari (* bergantung pada pakej yang dipilih ) . Blog yang semakin pantas berkembang ini semestinya memberikan peluang yang terbaik untuk anda!!!

Pakej yang ditawarkan :

1. Sponsor atau Penaja : saiz iklan lebar maksimum 200px, tinggi bergantung pada saiz iklan – *( harga boleh dirunding)

2. Saiz iklan : 200px x 200pxRM100 sebulan

3. Saiz iklan : 200px x 125pxRM50 sebulan

4. Saiz iklan : 125px x 125pxRM30 sebulan

Statistik blog :


Jika berminat emailkan iklan anda kepada campro_mania@yahoo.com beserta link ke website/blog anda & buat pembayaran melalui (cash deposit/online banking) : no. akaun 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

Advertisements

9 thoughts on “Iklan@Funtasticko Design!!!

  1. Can you provide your web stat? Tq

  2. aku berminat nak letak iklan tuk yg kecik tu.. kalau ko buatkan banner sekali bape ko charge. email me TQ

    • sy buat banner tu pakai banner maker je bro, bukan flash..kalau bro tak kisah takpe la..sy boleh tolong buatkan je, janji bro jadi nak iklan kat sini..kalau yg kecik tu rm30 sebulan..

  3. aku ader dlm file dlm bentuk gambar file .gif bolehla x

  4. bagi detail aku nak iklan kecik satu bulan dulu.. aku dah ader iklan

  5. thanks bro..iklan dah bermula sekarang & akan tamat pada 16/9/2011…saya bagi extra free 2 hari sempena raya & merdeka.. 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s