funtasticko design

http://funtasticko.net

Persiapan menjelang KLIMS!!!

24 Komen

Ketika ini persiapan menjelang pembukaan rasmi KLIMS 2010 sedang rancak berjalan. Ini adalah sebahagian gambar yang diambil dari facebook Kuala Lumpur International MotorShow 2010 Semakin hampir dah ni, tak sabar nak tengok apa yang menarik kat sana nanti.. 🙂

Advertisements

24 thoughts on “Persiapan menjelang KLIMS!!!

  1. nampak macam kecil jekk.. huuhu

  2. aah nampak kecil.

  3. yub rupanya.. semua hall yg ada di di pwtc digunakan..huhh… besar dan menarik..hihihi

  4. korang pegi ke x? aku pegi.

  5. Saya pun pergi jugak, jom kita ramai-ramai memeriahkan KLIMS 2010.

  6. jauh jugak bro dari Sg petani. Tapi lebih kurang la kite. Saya area taiping nak g nek bas je pasal x larat nak drive. Lagipun lagi jimat gune lrt and bus.

  7. mmm…. gie:)

  8. aku gi masa keje sbb klu sabtu n ahad org ramai giler. aku tau sebb 4 tahun lepas aku ada gi

  9. proton saga fl dah lancar kat thailand
    tengok pt

    • padan le muka kita org mesia.
      mmg style proton launch kt luar dulu baru mesia..

      • bukan kesian kat kite. Tapi kesian kat proton.
        Sebab kenapa proton launch dulu kat thailand..
        1. Sebab KLIMS lagi lambat dari Thailand Motor Show
        2. Thailand adalah antara pasaran international proton paling besar di asia
        3. Rugi la kalau lancar time lain sebab kebarangkalian org akan tahu rendah dan maklumat agak lambat sampai. Kalau launch time expo ke. Die nye coverage lebih besar dari standard launch.
        4. Lagipun selang beberapa hari sangat je beza lancar kat thailand and malaysia.
        5. Market saga agak luas kat thailand sebab minyak deorang mahal. (saya tengok persona ada sampai 4 variant kat dalam laman web proton thailand)

      • Dulu Proton pun launch Gen2 CPS kat Thai Motor Expo. Beberapa bulan lepas tu baru launch kat Malaysia. Selain Saga facelift, apa lg model dipamerkan kat sana?

        Thailand dah jadi pasaran eksport penting Proton. Lihat saja prestasi Proton : http://www.bangkokpost.com/auto/autoscoop/207127/sales-on-target

  10. aku rasa ni salah satu langkah yang bijak,launch kat thailand dulu,biar org Malaysia excited/tertungu2 nk tgok…so bila launching nanti kat sini semua org serbu….padan le muka…

  11. Sifat sifat Org malaysia:

    Ahmad: Abu apsal ramai ramai org kat Proton 2
    Abu: Ntah..jom kita tgok…
    Ahmad n Abu: Oooo proton kuar kereta baru rupanya……(tangan sambil ketuk2 sana sini)
    Ahmad n Abu: Jom kita balik boleh bagi tau kawan kawan…..

    P/S Pandangan sy jer ni..heheh

  12. insyaallah aku pegi dgn member2 ahad ni….harap model yg suprise dari proton memandangkan booth mereka antara yg terbesar…x ketinggalan model2 yg jelitawan sebagai pencuci mata,haha…..korang jgn lupa masuk cabutan bertuah mana tau ada rezeki menang sebijik prius atau saga….x silap aku dgn 1 penyertaan utk 1 tiket kut…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s