funtasticko design

http://funtasticko.net

SAGA Facelift R3!!!

45 Komen

Ni dia SAGA Facelift R3 Concept yang dipertontonkan di Thailand. Bagi orang-orang Siam teruja sikit nak upgrade SAGA diorang nanti.

R3 dah ada website baru la, ni dia r3.proton.com

sumber : paultan.org

Advertisements

45 thoughts on “SAGA Facelift R3!!!

  1. mana dpt gambar ni bro..
    kt paultan tak de pun artikelnya

  2. Spechless…… (mulut terngang)
    And this is what R3 should do.

  3. bro gambar sudut nh nampak paling garang..

    Tapi serious saya kate, kalau proton jual versi R3, saya mmg akan terus amik..

  4. gila gempak lah………..pinjam gambar bro..

  5. fewwiittt!

    mmg cun. enjin apa dlm ni? blkg disc brake tu..

  6. brp hp ni?
    180bhp??
    disc brake depan blkg nmpk cam 13 inci je.. huhu
    sport rim 15 inci tapi best sbb lowered..
    aihhh tak leh tido malam ni….

  7. gempak tu
    Enjin 1.3 turbo la agaknya.
    Mcm mana Inpira R3? Lagi cun x?

  8. huhu..
    banyak lubang angin nak masuk nie 😀
    mcm laju je 😀

  9. Pingback: Proton Saga Facelift R3 2011 Concept di Thai Motor Expo 2010 | Arena Kereta

  10. Paultan belum update lagi post pasal Saga R3 tapi kita siarkan dulu foto-foto dia, takut jugak nih..

  11. slamo ni orghe pandey rendoh ko protong. kelih ni gapo, kelih laaa
    huh ,kelah sungoh.
    memey protong ni kelah.
    kkejuk sunnguh.
    tubik mato, brghair mulok aku kelih nih.
    gilo senghoti.

  12. goodness, its such an extra ordinary from proton. the styling kit looks even crisp and sharper than the neo r3 so far. feel like i proton even more.
    its so unbelievable that guys at proton are so good. god bless them.
    they are maturing toward styling and taste. the pro level i would say.

    we hope to see more of this examples done at other model range. splendid
    huh.

  13. giler gempak… wow wow wow….

  14. menarik nye!!! design language Proton dah kelihatan!!!

  15. adik aku baru nk beli saga, aku suruh hold dulu sbb nk tggu yg ini!!!!!

  16. aku pulak pasni terpaksa la trade in persona 08 aku tu dgn persona R. tngok clay model pun dh tau mmg gempak.

  17. Design Lotus Citycar Concept sudah menjelma pada bumper depan Saga nih..BTW, yg macam ‘mentol’ kat front bumper tu ape? Macam daylight LED jek?

    Ada maklumat berkenaan spesifikasinya? Brake belakang pun dan disc, enjin berbeza barangkali..

  18. Laman Web proton dah baru. Emas pun dah ada.

  19. Ini baru menarikkkk. kalu keluar aku terus sambar satu

  20. smart sehhh…!!kalu price around RM50K abis lee tapau myvee..huhuu…

  21. Mengancam…sehingga memberi ancaman baru kpd myvi se & viva xclusive…memang POWER aaa…R3 makeup saga ni…

  22. hmm…selepas dibelek laman web R3….aku ter’spot’ emblem proton kat satria neo r3 tu, SENGET ckit….waduh…..

  23. mantap dari ladang R3!!….
    bodykit ni maybe menjadi idaman kalbu ahbeng semalaya utk ditempah di kedai abang berhampiran ni~haha….


  24. ini barulah facelift

  25. wow.hebat gile!!!baru aa masyuk sket mcm ni.ak dah agak dak.modified version misti lg gempak.

  26. Persona R bro… blog paultan!

  27. R3 pakai Skim warna baru ker ? (Hitam Kuning) dah tak pakai warna Hitam Merah putih ?

    Warna Rasmi Team Rally Proton R3 ?

  28. Mungkin R3 ade kerjasama dgn Renault kot tu yg jd hitam dan kuning.

  29. bukan nak seragam warna Rasmi Team Proton Rally R3 ?

  30. Pingback: Proton Saga Facelift R3 2011 Concept di Thai Motor Expo 2010 « Car News · Cars for Sale · Used Cars · Car Price · Malaysia Car Classified – Carlist.my

  31. pergh gempak gila blm R3 nih.ada kuar ke versi ni kat malaysia?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s