funtasticko design

http://funtasticko.net

Proton EMAS dah tiba di PWTC!!!

9 Komen

Nampaknya kereta ni macam Proton EMAS je, yang warna biru tu..sah la ni salah 1 model concept yang akan ada kat booth Proton nanti. Cuba lihat gambar di bawah ni pulak, nampak macam headlamp kereta je, tapi masih lagi misteri model pe, jom kita teka.. 🙂

Gambar-gambar ni saya ambil kat Facebook KLIMS 2010..

Advertisements

9 thoughts on “Proton EMAS dah tiba di PWTC!!!

  1. brdasarkan pd rim yg terdedah tu,dah sah ini emas..hehe

  2. tp headlamp die asal lain ek? mcm lotus version punye..

  3. jumpa 3hb ni bro di KLIMS

  4. Headlight tu aku kenal sgt. Toyota FT-HS. sbb aku kenal bentuk lampu and cluster (lampu putih 3 biji dalam bulatan + 3 lampu amber sederet). Tambahan pulak body kaler putih.

  5. bro rasa headlamp kata atas tu matching tak ngan clay model yg konon2nya persona r tu???jengjengjeng…tapi xkan persona bonet bukak terbalik lak kan..

  6. nampak macam signal lamp pada side mirror je
    confius hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s