funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS Exora testing di Test Track Proton!!!

28 Komen

Gambar ni diambil dari website www.fastmotoring.com setelah mendapat link yg diberi oleh bro Prolever. Adakah ini Exora Campro CFE atau Hybrid masih tidak diketahui. Gambar ini diambil di sekitar Test Track Proton. Mungkin ini kot “port skodeng” yang bro Chor selalu cakap tu..so apa lagi, kalau sesiapa yang tau tempat tu siap sedia la dengan kamera ye..mana la tau jumpa sesuatu yang lebih menarik..jangan lupa la email kat saya nanti, campro_mania@yahoo.com

Advertisements

28 thoughts on “SPYSHOTS Exora testing di Test Track Proton!!!

  1. pergh maju dah spyshooter msia

  2. hehe..now i noe..
    btw nice,malaysia need more spyshooter..

  3. port mane ni? bg tau skit .. hari tu aku gi ade guard siap jaga pagar track tu .. 😛

    • kena pandai kawtim la kot baru lepas, hehehe..

      • Mmg betul la port ni…Org USJ mesti tau nye.

      • Ha saya orang USJ tapi tak tau pulak port spyshots ni,tapi test track ni tak silap saya dekat je dengan COE proton.

      • UNKNOWN: mmg dekat situ la,depan office Behn Meyer,bwah pokok tmpt parking kereta berdepan ngan Behn Meyer…heheheh..jgn Proton letak zink lepas ni sudah.

      • xyah la Proton susah2 letak zink, biarkan je… bila ada spyshots mcam ni tandanya ada org yg ambil tahu pasal Proton, secara xlangsung leh buat pre marketing… betul x kawan2?

  4. kalau guna slr ke, cybershot ke mesti clear kan…
    Tapi sungguh sape yg amik gambar nh mmg diehard punye org.

  5. minggu lepas masa sy pgi sana,ada 2-3 org tgh bergayut jer kat pagar disebalik pokok tuk tgok ngan lebih clear…termasuk sy..heheheh…nasib baik sy xde SLR…

  6. tu dia dahsyat sungguh spyshooter ni hihihihi

  7. Lepas ni kena bawa patung beruang ka .. pi baling tengah jalan. Biar kereta tu berenti. 😛

  8. Nice pix ! Bro Campro, nak tanya sket, ada ke Exora pakai enjin IAFM?

    • setakat ni memang xde yang dipasaran, yang testing tu sy xpasti la pulak, kemungkinan ada sebagai powertrain vehicle

      • Okey thanks untuk info tu bro. Coz aritu terjumpa test car Exora baseline. Tengok kat cermin depan tampal IAFM+5MT.

  9. nmpak cm yg pakai rim br tu..ampa mmg kemaih..bwh plat tu ape..interkuler ka

  10. http://www.motorexpo.co.th/2010/bestsell.php

    in 7 day, proton sell 742 car in thailand car expo

    • bagus, pencapaian yg hebat..org siam dah terima Proton

    • I guess maybe the newly launched Saga facelift contributes most of the sales.

    • In the list I saw a company called ‘Foton’ and the company is from China.
      Now I know why Proton can’t enter China under their own name.
      By the way,it’s good to see Proton is just under the three Japs and chevy.

      • Foton nh heavy and commercial car biasanya… Trak, van and rtc….
        Kalau nak lebih tahu google je la…

  11. proton entered thailand in 2007.
    after 3 years and nearly 4 now, still people show their interest in proton.
    so what that indicates?

  12. Offtopic:
    Boleh bawak kamera ke pergi KLIMS.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s