funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : T-Shirt Harimau Malaya!!!

20 Komen

Bagi menyemarakkan lagi semangat Harimau Malaya, ni adalah artwork untuk t-shirt edisi khas yang bakal dicetak jika mendapat respon yang menggalakkan. 😉

Advertisements

20 thoughts on “ARTWORK : T-Shirt Harimau Malaya!!!

  1. aku sokong!

  2. Wah, menarik gak ni, berapa harga bro?

  3. salam 1 malaysia.. nie ntok djual ker?? klu nak djual brape hargenya??

    • sedang mengumpul respons dari anda semua, jika positif sy akan buat edisi khas t-shirt ni..apa nanti sy akan update dlm masa terdekat..teruskan mengikuti perkembangan blog ni, terima kasih

  4. Booking satu…

  5. bro jgn mhl2 dah la 😀 hiihi
    saya skola lagi 😀
    sokong 😀

  6. sokong…

    kalu buleh boh nama lagi baik..

  7. Saya booking satu. and nak promote kan, bleh dapat discount tak?

  8. aku sokong!!!! smart giler t shirt ni !!!! ble nk kuar tshirt ni ???!!!!

  9. lawa2..kalu utk dah ready stok,sy nak book satu… =).

  10. terima kasih atas respons yang positif ni..nanti sy akan buka tempahan & umumkan harga dia, tunggu… 🙂

  11. bro sy 1…

  12. Salam….

    Saya sokong 100%…bila agaknya nak jual dan berapa harganya……….thank you.

  13. bro.. saya nak.. please

  14. assalamualaikum…kerana kelantangan pihak fantasticko menyindir kami di website tanpa usul periksa dan tidak hubungi kami terlebih dahulu,disini kami ingin membuat pengakuan… kami adalah kilang printing t-shirt,
    kami juga org islam yang taknak makan hasil haram utk tanggung keluarga.

    bukankah pihak anda yang telah menempah tshirt harimau malaya ini daripada kami dengan harga printing
    (60sen satu warna)

    kerana kami hanya akan buat baju yang ditempah sahaja!!!
    bukankah pihak anda juga yang telah memberi kebenaran untuk menjual baju harimau malaya ini…!!!

    sepatutnye sebagai org islam yang soleh anda tidak menjatuhkan maruah org lain tanpa usul periksa.
    sebagai profesional pihak anda sepatutnye hubungi kami terlebih dahulu sebelum mengata.!!!

    info: kami menjahit,menjual dan mencetak t-shirt.

    HARGA PRINTING KAMI: 30sen satu warna utk 2000pcs ke atas
    60sen satu warna utk 200pcs keatas
    RM1.50 satu warna utk 100pcs keatas
    RM2.00 satu warna utk 50pcs keatas
    UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI: fadzil 019-2430156

  15. please buat!! klu bleh dgn edisi lengan panjang..sbb ramai kaum muslimah yg akan memakainya sekali..terima kasih..

  16. assalam jangan gado222 la baju tu ok la rege dia suggestion harap gambo rimau malaya kat belakang lagi cantik sekali dengan rantai jadi harimau berantai malaya hihihii tapi rimau tu pon dah jambu dan ganaes tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s