funtasticko design

http://funtasticko.net

Nissan Sentra 2012???

10 Komen

Adakah ini bakal model terbaru Nissan Sentra 2012??? Saya pun tak dapat nak pastikan samada imej ini benar atau tidak

Advertisements

10 thoughts on “Nissan Sentra 2012???

  1. kalau x silap sentra kat singapore dikenali sebagai sunny.. tapi shape die ade iras2 tuah sikit..

  2. tulisan jepun kat atas kiri tu tulis “Selphy”.
    ini mungkin design baru model tu kut..lebih sporty

    • Aah member wa (student jepun) pun kate die tulih ‘bluebird sylphy’. Mmg cun aa kalau nk ganti current ‘sylphylis’ yg huduh tu. Mcm ni br leh lwn civic or lancer. Altis facelift still huduh.

  3. uiks…apsal nmpk lawa sgt sentra nie………..tgk sentra yg launch kt china tu pun xde la selawa yg nie……….

  4. Pingback: Nissan Sentra or Altima? | Which Car Reviews

  5. errr… guys, angin bertiup kencang perdana replacement adalah dari model nissan fuga. Ada sapa2 info detail nie?

  6. nissan fuga ke mitsubishi 380.. (dulu ada ternampak gambar spyshot around tahun 2007
    rupe depan iras2 tu.. 😀

    • Kat berita radio ada ckp. Proton kena cepat buat keputusan model replacement perdana sebagai kereta rasmi kerajaan tu sebab PM ada bagi hint, kalau x ganti gak dlm masa terdekat nie, DRB-hicom dah bersedia nak propose model VW passat yg baru dilancarkan tu n ura2 mengatakan PM berkenan…

      cheers!

  7. inspira sentra..

  8. er.. apsal ak tgok bumper depan die ak tringat proton inspira lak nih.. ngaaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s