funtasticko design

http://funtasticko.net

Tempahan t-shirt HARIMAU MALAYA kini dibuka!!!

21 Komen


KLIK untuk imej yang LEBIH BESAR!

UPDATE : Ukuran saiz baju (sila rujuk pada Polo T-Shirt punya ukuran)

Tempahan t-shirt HARIMAU MALAYA kini dibuka!!!

TARIKH TUTUP TEMPAHAN & PEMBAYARAN 17hb JANUARI 2011!!!

HANYA RM 30 SEHELAI!!!

* Harga TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz S, M, L , XL, 2XL & 3XL SAHAJA (Material t-shirt : High Grade Cotton t-shirt UNISEX)

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
– Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
– 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

Penghantaran bermula 2 minggu selepas tarikh tutup tempahan.
* tempahan akan ditutup setelah memenuhi kuota yang ditetapkan
* jika berlaku sebarang kelewatan, makluman akan diberikan

Advertisements

21 thoughts on “Tempahan t-shirt HARIMAU MALAYA kini dibuka!!!

  1. kepada sesiapa yang berminat boleh la tempah sekarang, ikuti langkah yang diberikan untuk membuat tempahan..design tu saya dah edit untuk nampakkan lebih garang & rupa harimau..yang proposal sebelum ni nmpak mcam panther skit, hehehe.. 😉

  2. nak tempah 2 bro..
    nnt detailnya sy bg

  3. kainnya bagai mana??/ jenis apa??

  4. menarik nih..nak 1 lar mcm ni…

  5. kalau gambar depan tu letak kat depan lagi smart rasanya..kurang minat gambar kat tepi2 ni..huhu

  6. Bro, Nk COD sehelai… macm aritu lah.. boleh x???

  7. Salam bro..bleh tempah lg ke

  8. ala, masih boleh tempah lagi ke? baru je taw . .

  9. camner nk tempah nie??

  10. ade lg x t shirt nie???
    bt la bnyak2 skit….

  11. 2012 leh tempat tak lagi?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s