funtasticko design

http://funtasticko.net

Detroit 2011!!!

10 Komen

FORD Vertrek

Toyota Prius C Concept

Honda Civic 2012

Versi Coupe

Versi Sedan

Hyundai Veloster

Hyundai CURB

KIA KV7

Inilah antara “show star” di Detroit 2011 yang sedang berlangsung sekarang. Dengan rekaan yang moden & futuristik sebahagian daripadanya bakal menjadi model produksi pada masa depan.

Gambar diambil dari http://www.autoblog.com

Advertisements

10 thoughts on “Detroit 2011!!!

  1. Bro,

    Hyundai CURB, bukan Honda CURB..

  2. Hyundai Veloster macam pelik je,nampak styling macam Honda CRZ,susunan pintu pun macam tak praktikal,mungkin nak nampak lain dari yang lain.Concept KIA KV7 memang unik,siap boleh lepak kat belakang,mungkin sesuai dengan orang muda yang suka travel.

  3. lampu honda civic mcm nissan teana plak

  4. Kenapa KLIMS 2010 tak ada model concept macam ini? Semua concept model yg ada di KLIMS adalah yang tak fresh. Cuma Proton dan Perodua je yang pamerkan concept model yang baru. Pengeluar lain, kebanyakannya jadi showroom dan tempat dealer2 jual kereta.

    KLIMS perlu dinaik taraf. Atau lebih tepat KLIMS belum gah seperti Detroit, Paris dan Geneva Motor Show..Marilah kita berusaha jadikan Malaysia sebagai hub permotoran rantau asia tenggara…

  5. prefer Kia… walaupun hyundai sekarang nampak gempak, tapi Kia pun ada WOW factor.. Suke new Optima dari new sonata..

  6. klau tgokkan concept car kat atas kebanyakan trend exhaust muffler di tgh,dulu Proton buat ramai yg kutuk…kesian.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s