funtasticko design

http://funtasticko.net

Adakah ini Global Small Car dari Mitsubishi???

6 Komen

UPDATE : Gambar dari Paultan.org

Adakah ini model konsep atau prototype Global Small Car dari Mitsubishi? Rekaannya nampak menarik dan moden.. adakah ura2 sebelum ini Mitsubishi antara yang berminat untuk bekerjasama dengan Proton untuk menghasilkan model seperti ini menjadi kenyataan atau hanya spekulasi semata-mata.. 🙂

Advertisements

6 thoughts on “Adakah ini Global Small Car dari Mitsubishi???

  1. Kalau betul Proton nak kerjasama ngan Mitsu, aku harap model ni boleh dijadikan pengganti Savvy yang memang designnya outdated sejak dilancarkan dulu lagi. Dengan model ni aku harap Proton akan lebih berjaya.

    Lantak la kalau orang nak kata itu kereta rebadged, yang penting Proton dapat menawarkan produk yang baik untuk pengguna. Lagipun bersepah pengeluar lain yang rebadged kenderaan dari pengeluar lain.

  2. Cantikkk…side mirror pun tajam.

  3. mcm ada iras2 exora part a-pillar and front hood tu..huhu

    adakah mitsu akan ditch kan shark nose? front design concept ini terlalu biasa seperti citreon and renault? ermm mcm something wrong je..atau mitsu nak tukar design flow baru? overall nice clean curves…

    savvy dari concept ini? tak perlu lah..its not savvy enough dan lagi better proton develop savvy replacement dari Emas nye design n body..huhu

  4. Design memang modern,harap2 rear design tak menghampakan sebab selalunya Mitsu memang ada masalah nak hasilkan rear design yang sehebat front design kereta diorang.

  5. apsal aku nmpk savvy pd design kete nie????

  6. betol2 aku pun nmpak design savvy je kat kete ni..jeng jeng jeng

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s