funtasticko design

http://funtasticko.net

T-Shirt Harimau Malaya telah siap dicetak, proses penghantaran akan bermula!!!

13 Komen

T-shirt Harimau Malaya telahpun siap dicetak secara “silk screen” menggunakan “rubber dye”. Kepada penempah-penempah t-shirt ini jutaan terima kasih saya ucapkan kerana sudi membeli produk keluaran Funtasticko Design. Proses penghantaran akan bermula dalam masa terdekat.

Kepada sesiapa yang berminat dengan t-shirt ini saya telah membuat “ready stock” dalam kuantiti yang agak terhad. Saiz-saiz yang ada saya akan updatekan esok :-

UPDATE : S=1, M=1, L=(tiada ready stock), XL(tiada ready stock), 2XL (tiada ready stock) & 3XL(tiada ready stock) * STOK TERHAD!!!

UPDATE : Ukuran saiz baju (sila rujuk pada Polo T-Shirt punya ukuran)

HANYA RM 30 SEHELAI!!!

* Harga TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz S, M, L , XL, 2XL & 3XL SAHAJA (Material t-shirt : High Grade Cotton t-shirt UNISEX)

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
– Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
– 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

(tiada ready stock)(tiada ready stock)

13 thoughts on “T-Shirt Harimau Malaya telah siap dicetak, proses penghantaran akan bermula!!!

  1. TQ Bro…PosLaju baru antar…dh slamat sampai 5 Helai TShirt Harimau Malaya..

  2. sudah bank in rm30 dalam acc bro.. pls verify thanks

  3. salam bro…

    bila sy boleh ambil saya punya??

  4. bro campro..

    ade jumpa iklan kat lelong, ni design bri jugak kan?? yg ni bro jual jugak ke?? atau orng lain dah ciplak ni??

    http://www.lelong.com.my/harimau-malaya-t-shirt-special-edition-003-xxs-xs-s-m-l-xl-2xl-76430359-2012-01-Sale-P.htm

    • ni confirm yang “ciplak” punya..tapi memang design sy masa 1st stage, bila yg real punya kan lain bro..lagipun kalau nak compare kualiti & harga sy jamin yg saya punya lagi bagus..sy guna t-shirt high grade cotton, dia pakai yg biasa je (cuba tengok pada label), high grade nye label lain walaupun baju dari Oren Sport..printing saya blok saiz A3 (rubber dye)..siap ada tag Harimau Malaya, beli 2 helai free car sticker lagi, mana dapat bro kalau beli yg lain..yang paling penting harga saya jauh lebih murah..🙂 Jom beli barangan “ori” dari Funtasticko Design..harga berpatutan & berkualiti..hehehe…

      sape yang ciplak tu “bertaubatlah” segera…hehehe…

      • jangan risau bro… saya sokong funtastickodesign punye produk.. iklan yg kat lelong tu pun sy terjumpa secara xsengaja.. tgah cr barang lain mase nampak tu.. terkejut jugak.. mmg xbermoral betul.. ape kata bro kontek orang tu, mintak penjelasan…

  5. TShirt Harimau Malaya & free gift tue seme dpt…pagi nie..member2 tanya kt mana beli ..ade yg berkenan…

    • ye ke, macam ni bro..kalau ramai yg berminat saya akan buka tempahan baru selepas semua penempah dah terima t-shirt diorg, so diorang boleh start kumpul orang yg nak beli seramai yg mungkin la

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s