funtasticko design

http://funtasticko.net

VIDEO : The Stig pandu Satria Neo S2000!!!

11 Komen

Menarik video ni, saya jumpa kat ridinstylin.blogspot.com 🙂

Advertisements

11 thoughts on “VIDEO : The Stig pandu Satria Neo S2000!!!

  1. pergh… menarik.. tp.. apa comment dorang ye… positifke negatif…

    • best tengok deorg rase.. mcm dalam movie je… Bukan boleh selalu tengok proton lawan proton dalam top gear uk lwn top gear Au..

  2. ini episode terbaru top gear UK yang baru disiarkan on sunday di UK…haha..memang nice!

  3. takde lansung komen pasal kualiti or berkaitan proton..just bgtau spec keta tu je.. tp ape2 pun ini satu promosi baik utk branding proton..huhu lepas ni kalau di buat replacement utk Neo kena lah betul2 figure out as a totaly good performance car dan kelibat engineering Lotus kena lagi menebal kali ini 😀

    *Nissan GTR turut menggunakan khidmat engineering performance Lotus.

  4. alamak, internet slow la..
    err~ ape komen dorg tentang Neo S2000 nie..?
    ok ke..?

  5. kalau tengok kat minit 4.09-4.12, kereta tu mcm tengah buat turnel test je.. bape laju la deorg bawak tu.. air flow pun leh nampak..

  6. nie video test satria neo cps r3 dkt japan
    T.YAMANO drive

  7. pergh~!
    prestasi mengagumkan laa..

  8. x silap pandangan mata aku ni….siang td aku ternampak exora warna merah,aku syak teksi sebab ada benda alah berbonggol kt bumbung tu…x perasan plk dah register atau tgh testing…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s