funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : Adakah ini Exora Turbo???

23 Komen

Adakah ini Exora Turbo? Spyshots terkini ini telah dirakam oleh Abdullah Kutan & sumber gambar ini diperoleh dari Facebook Paul Tan Automotive Blog

Advertisements

23 thoughts on “SPYSHOTS : Adakah ini Exora Turbo???

  1. nak simpan duit! This is my next car!!!!!! Jgn exceed 90k plz..

  2. kenapa x ade signature grill proton?

  3. kalau sahih gambar diatas exora t..boleh tahan…tp rim tu nmpk mcm sama dgn spyshot sebelum ni…klu proton confirm guna rim tu,bg aku kurang mantap designnya…melainkan rim tu mungkin utk m-line(or executive)berpandukan plate garnish yg x disadur krom…

    x nampak pun panoramic roof…hehe…

  4. harap enjin campro turbo ne..tidak la megecewakan !!!!

  5. mana pulak pergi komen2 yg sy dah approve ni..

  6. gambar third tu gambar dia amek dari side mirror ke or direct cermin blkg??
    sbb no plet tak brp jelas, tapi nmpk cam pemanduan sblh kiri je.. utk export ke

  7. CONFIRM…………

  8. smart ni… mesti abg saya rasa tercabar sok!! dia dah beli yg first batch punye

    rim tu mmg tak cantik la.. sy dah pernah jumpa kt meru tp bukan design depan cmni

  9. the smoked rear light is superb

  10. i hope starting the cfe, it will be a turning point for the proton to produce good engines with good power and low consumption entirely .

  11. pernah terserempak ngan exora yg dh tukar bumper dpn, siyes lawa..rim lak ala2 wish..
    ni grill terbaru ke? ok jgk kot design yg ni, coz chrome grill skrg ni nmpak lembut sgt..

  12. mm… menarik sungguh yang ini…

  13. smart n kemas…! I Like… =). cume kasi laa padanan interior yg nampak mewah cket..cam produk hyundai n KIA yg semakin mantop skrg..

  14. lancar bila..?

  15. hope proton change the interior of exora ….

  16. ebatah apa punya design… boring

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s