funtasticko design

http://funtasticko.net

Sketches Audi A3 Concept!!!

7 Komen

Model konsep ini bakal dipertontonkan di Geneva tak lama lagi. Rekaannya lebih kepada “notchback sedan” ataupun kat sini ala2 “aeroback” macam Gen.2. Nampak menarik dan modern rekaannya, tak sabar nak tengok model konsep yang sebenar nanti.

7 thoughts on “Sketches Audi A3 Concept!!!

  1. dsign language audi mmg nampak simple dan segar..

  2. Siapa head of designer baru Audi sekarang ni bilamana Peter Shcreyer dah tinggalkan Audi untuk KIA?

    • ntah lah, tapi VW group chief designer tak silap saya Walter Da Silva.. dulu dia ni pun pernah in charge design Audi gak, betulkan saya kalau tersilap fakta

    • kalau tengok balik pun nh mcm mule test gaj.. bukan actual produk.. tapi sekurang2nya proton akan ada compact suv tahun depan(mana la tau)…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s