funtasticko design

http://funtasticko.net

Tempahan T-Shirt Harimau Malaya dibuka lagi, kini dengan material Micro Fibre!!!

8 Komen

Contoh t-shirt Micro Fibre (Kain Jersey) yang telah siap dicetak

Material terbaru Micro Fibre (Kain Jersey) & T-shirt original Funtasticko Design dengan tag khas

Atas pemintaan ramai & sambutan yang amat menggalakkan produk terkini Funtasticko Design, t-shirt Harimau Malaya kini dibuka lagi!!!  Kali ini tempoh tempahan bermula mulai hari ini, 24hb Februari 2010 sehingga 5hb Mac 2011!!! T-shirt dijangka akan dihantar selewat-lewatnya 2 minggu dari SELEPAS tarikh tutup tempahan.

KINI dengan tambahan material kain terbaru!!!

RM 35 SEHELAI untuk Micro Fibre (Kain Jersey) *Round Neck
RM 40 SEHELAI untuk Micro Fibre (Kain Jersey) *POLO t-shirt berkolar

RM 30 SEHELAI untuk High Grade Cotton *Round Neck

* Harga TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz S, M, L , XL, 2XL & 3XL SAHAJA (Material t-shirt : High Grade Cotton t-shirt UNISEX)

PERCUMA 1 STICKER CERMIN KERETA DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 HELAI T-SHIRT!!!

Ukuran baju sebagai rujukan :

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
– Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
– 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

Penghantaran bermula 2 minggu selepas tarikh tutup tempahan.
* tempahan akan ditutup setelah memenuhi kuota yang ditetapkan
* jika berlaku sebarang kelewatan, makluman akan diberikan

8 thoughts on “Tempahan T-Shirt Harimau Malaya dibuka lagi, kini dengan material Micro Fibre!!!

  1. aduhh..baru beli 2helai,ade pulak yg update version t-shirt nie pulak..adess..nak tanye,yg material t-shirt jersi tue,ade x yg berzip kecik atas punye..? cth camni -> http://www.protech-sports.com/html/showimage.aspx?IPath=http://www.protech-sports.com/WebLITE/Applications/productcatalog/uploaded/pics/TS%2019.jpg

  2. Salam bro.. nak tanye..baju ni available lg x?

  3. Salam bro.. yeap sye pun nak tanye gak..baju ni available lg x?

    • w’salam bro khairin & azman, saya tak perasan ada pertanyaan pasal baju ni, untuk pengetahuan baju ni saya dah tak keluarkan lagi, tapi ada extra ready stok yg sebelum ni, tak silap sy ada saiz M – 1 helai, L – 1helai & XL – 1 helai..apa2 nanti saya check stock kat ofis semula..harini sy tak masuk ofis

  4. ini ade stock lagi tak ? harga ?

  5. alamak .. terlambat gila aku datang sini.. huhuhu T.T

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s