funtasticko design

http://funtasticko.net

Vauxhall/Opel Zafira Concept

8 Komen

Menarik rekaan model pengganti Zafira ini.. rekaan yang lebih kemas & moden.. sesuai jadi “benchmark model” kepada pengganti Exora nanti🙂

8 thoughts on “Vauxhall/Opel Zafira Concept

  1. fuuhh… cantik… tp… kalau door sliding lebih praktikal.. my opinion je…

    • tu la, mungkin ada faktor2 tertentu dah diambil kira macam design limitation kalau pkai sliding door..sebab tu diorg tak pakai..kalau sliding door mpv macam ni mesti kena pakai yang electric punya..🙂

      offtopic : bro, t-shirt berkolar micro fibre harimau malaya dah boleh tempah kalau berminat🙂

      • haha… dah ada ye.. ok gak tu.. kalau berkolar saya nak la book 1 bro… i much appreciate kalau bro ley reserve kan saya saiz M kot…

      • nanti bro refer pada iklan terbaru & email details dengan apa yg patut ye..tq

  2. mmm… kalau x silap reference awal exora kan model zafira sebelum wish jadi benchmark diorg. Sy suka kalau sliding door utk mpv yg fullsize jer (mcm alphard). kalau cam nie n mcm exora ok mcm nie. Lebih praktikal khusus utk famili approach n leibh secure dlm situasi2 yg tak disangka:) Lain ar kalau pendekatan nya utk dwi kegunaan; famili n komersial (van).

    my 2 cents!

    cheers!

  3. cuba check out link ni,ada Gen-2 kat UK pakai side mirror Persona E
    http://www.the-garage-at-blakesley.co.uk/

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s