funtasticko design

http://funtasticko.net

Lamborghini Aventador LP700-4 di Geneva!!!

4 Komen

Ini dia gambar “live” persiapan menjelang pameran permotoran terbesar di Geneva. Lamborghini Aventador LP700-4 sedang dalam proses dipersiapkan untuk dipamerkan. Memang radikal “styling” kereta ni, ada elemen dari kereta konsep Lamborghini Sesto Elemento yang dipamerkan tahun lepas di Paris.

4 thoughts on “Lamborghini Aventador LP700-4 di Geneva!!!

  1. cun dan pasti org yg pakainye pun cun dengan duitnyer…
    Btw, bro campro esok Satria r3 nak lancar.. nanti, update la cecepat yer..

  2. ok, i’allah kalau dapat sumber dalam masa terdekat

  3. bro mmbr aku ckp ada org dah tgk myvi 1.5 yg kuar tu model se dia cam berbontot sedikit sebab width dgn panjang lagi dr model sedia ada.. Yg biasa pnjang dgn lebar sama, enjin 1.3 yg se je 1.5

  4. they perfected an already perfect design. plus design ini byk juga ambil elemen design dari student2 biasiswa mereka 2thn lepas😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s