funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : Exora CFE (Turbo) di RNR Seremban!!!

35 Komen

Ini merupakan spyshots terkini Exora CFE (Turbo) yang dijumpai di RNR Seremban menghala ke Kuala Lumpur. Menurut info, gambar ini diambil pada hari Ahad (mungkin semalam kot), nampak gayanya takde cuti la geng2 R&D Proton, Ahad pun kena kerja.🙂

* Ada sesiapa dapat gambar Persona R lagi ke? Share2 la ye..lama dah senyap cerita ni..hehehe..

sumber : www.sembang-auto.com

35 thoughts on “SPYSHOTS : Exora CFE (Turbo) di RNR Seremban!!!

  1. Teruskan meneka yerr. . .

  2. head lamps pun dia cover..
    could it be the new head lamps ?
    cant wait to give this big white machine a test drive🙂

  3. Mungkin ada sedan dan hatchback

  4. bila nk kuar ni, loteh den nunggu….

  5. gmbo interior xde ke?

  6. Akhirnya..dapat gak spyshot Exora ni…TQ bro.

  7. tp pekerja proton xpro parking lg..hehe..senget..

  8. sy nampak reverse camera…!

  9. saya pun nampak reverse camera itu ^^

  10. personaR hatchback ke aeroback? kalo aeroback/liftback aku minat…haha

  11. bumper depan ada “insang” – cun
    bumper blkg cm inspira – kurang cun

    imo.

    sanggup aku copy gmba2 tu & paste kt word.
    then format picture (cerah/gelap/contrast) utk tgk insang tu..huhu

  12. fuhh…cam adegan kejar mengejar tokyo drift je..ekeke2…kete owner cam lagi laju je dr exora turbo tue..huhuu…

  13. boring…

  14. Senyap je Persona R..

    Xkan takde ape-ape sekarang nih?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s