funtasticko design

http://funtasticko.net

Subaru Impreza 2012!!!

12 Komen

Perbandingan dengan Subaru Impreza Concept

Ini merupakan gambar terkini profil sisi Subaru Impreza 2012. Bakal dipamerkan di New York Auto Show. Nantikan kemunculannya!!!

* Pengeluar lain dah mula tunjuk model 2012, Proton bila lagi? Takkan nak peram Persona R tu lama sangat kot, at least kasi la sneek preview clay model ke..tak perlu la nak sorok-sorok sangat, tu taktik lama dah…🙂

12 thoughts on “Subaru Impreza 2012!!!

  1. jauh beza…

  2. teruk bebenor tonedown utk production..aduh…garang n segak lg yg current..

  3. nampak cam toyota ;>

    • Toyota memang ada share dalam Fuji Heavy Industries, parent company Toyota. Sekali imbas macam Inspira pula. Lebih2 lagi rim dia.

  4. Comey gak impreza baru nih.

    btw ni nak share video black neo s2000 dari Italy dah bbrp kali sertai rally italy

    http://zaxk.wordpress.com/2011/04/07/black-satria-neo-s2000-italy-acerbis-frezzato/

  5. Persona R?just jangan letak harapan tinggi sangat,takut2 kecewa nanti.

    • haha… tentula org letak harapan agak tinggi sebb proton cakap ini styling guigoro dan proton global car.

    • ye ke…at least design & spec on par dengan KIA/Hyundai dah cukup bagus kalau nak gi global..kurang dari tu memang susah cari makan sikit la

    • 🙂 saya pun peminat proton. Saya berkata demikian sbb saya pernah tengok depan mata Persona R ni.Cuma berharap agar ada sedikit perubahan bila dah masuk production supaya lebih gempak.Tapi bagus jugak kalau berita pasal Persona R ni di kurangkan sedikit..timbulkan balik bila dah dekat2 nak launch.

      • adakah persona r yg bro tengok tu Tuah atau persona r yg sebenar? boleh tak cerita secara detail skit apa yg bro dah tengok tu..exterior & interior ke? at least boleh la kongsi2 dengan kita kat sini yg tak tengok lagi..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s