funtasticko design

http://funtasticko.net

Adakah ini Subaru Impreza 2012?

5 Komen

Perbandingan dengan versi concept

Perbandingan dengan versi concept

Ni lagi gambar terkini mengenai Subaru Impreza 2012, masih mengekalkan styling cues dari concept sebelumnya, tapi telah di”tone down” untuk versi produksi. Sekali imbas macam Chevrolet Cruze je…🙂

5 thoughts on “Adakah ini Subaru Impreza 2012?

  1. jauh smart impreza concept drpd spyshot tuh…..byk tone down sampai nmpk x best lgsung impreza baru nie, x garang ……safe design sgt

  2. So persona R pun nanti banyak tone down mcm imprezza ni jugak ke? Harap tak banyak mcm subaru ni la .. dah macam saing vios ngan city je kete subaru ni..

  3. vendor2 subaru kata kereta concept canggih sangat dan xnk invest untuk teknologi baru. Nnt tak untung. *tongue in cheek*

    • ada kemungkinan gak sebab Subaru punya sales takde la sehebat Toyota & Honda..kalau diperhatikan betul2 masih sama cues yg ada pada kereta ni dengan concept, cuma tone down tu kat tempat2 yg akan efek pada crash testing & roofline yg lebih tinggi utk dapatkan headroom yg lebih baik..sekali imbas macam versi kecik Subaru Legacy..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s