funtasticko design

http://funtasticko.net

Sketches rasmi Audi 3 Sedan & hatchback!!!

9 Komen

Audi 3 Sedan

Audi 3 Hatchback

Interior

Menarik sketch-sketch bakal Audi 3 Sedan & hatchback ni.. 😉

9 thoughts on “Sketches rasmi Audi 3 Sedan & hatchback!!!

  1. tgk headlamp yg a3 hatchback itu..nampaknya audi da masukan styling baru sebegitu dari pada clean eye sblum ini..tp kenapa yg sedan tidak selarikan dgn yg hatch..ermmm

  2. simple & clean interior..
    i like!

  3. saya berharap persona r yg bakal dilkeluarkan nanti kalau tidak lebih, just on par dengan audi ni. Mmg memukau dan menakjubkan. Saya harap Tun Mahathir akan menggunakan pengaruh beliau mendesak Persona R dikeluarkan sepertimana bro Campromania lakarkan dalam entri sebelum ini.
    Impression tersebut mmg betul2 mengujakan. Cukup kelas dan ada nilai tambah..

    • bro, semua org berharap mcm tu.. Tapi harap design x menghampakan je la.. Dan yg pasti, performance, and safety kene par ngan semua global car..

      • Terima kasih bro atas nasihat. Tapi apa yg saya tahu Tun Mahathir tidak pernah gagal. Projek Persona R akan menjadi titik tolak Proton di arena global. Hidup Tun Mahathir!!

  4. bro campro! tadi sy dari melaka nk balik KL terserempak dengan 2 biji persona R menuju ke shah alam dari melaka. die konvoi 3 biji kereta dengan trade plate , 2 persona R dan satu lagi kereta Holden Astra Turbo. kerete tu xde dekat malaysia tp pakai trade plate proton B2290A (kalau x salah) kerete tu iras2 persona jgk try search dekat google.

    ni ade link die , tp yg sy nmpak tu warna biru!

    1. depan : http://i41.tinypic.com/b5p7ip.jpg

    2. belakang : http://www.carsbase.com/photo/Holden-Astra_SRi_Turbo_mp67_pic_36719.jpg

    ni video yg saya sempat rakam kan :

    1. Holden Astra Turbo : http://www.youtube.com/watch?v=1fWPSbg9QC8

    2. 2 biji persona R :http://www.youtube.com/watch?v=MdforLZQfyY&feature=mfu_in_order&list=UL

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s