funtasticko design

http://funtasticko.net

Jom cari benda tersembunyi pada gambar ini!!!

10 Komen

Kepada sesiapa yang mempunyai mata yang peka boleh bagi jawapannya kat ruangan komentar ye…hihihi (*gelak cara theking, jangan marah ye bro… )

* kepada pemilik mata sharingan & byakugan tak digalakkan memberi jawapan, yang pandai silap mata boleh, hahaha…😉

10 thoughts on “Jom cari benda tersembunyi pada gambar ini!!!

  1. ternampak tulisan IAFM+ huhu

  2. sesiapa yg pergi Pertandingan Kemahiran Malaysia Ke-20 – Sektor Teknologi Automobil (pra kelayakan) mggu lepas di Alor Setar, Kedah untung la.. np takde cerita pun.. huhu aku sabtu ada je kt kulim berjalan2..

  3. memang jelas IAFM plus,tapi adakah bahagian pameran tersebut untuk Proton atau untuk peserta.

  4. saya rse proton saje letak mcm 2 sebab org x kan notice engin block campro plus banyak org x tahu perkembangan proton.. Ala setakat IAFM semua org tahu, org x tahu maksud + tu ape..

    • interesting!

      kalu iafm+ pakai block campro lama,
      makanya iafm+ ni mgkn improvement drp segi iafmnya.

      yg cfe tu agak2nya mmg pistonnya kena reinforced utk withstand pressure?

  5. we just discovered the new engine!

  6. rsnye,cfe n iafm plus pkai blok sama,tp lain ckit dr campro. Saiz dia berlainan,so displacemwnt dia lain ckit

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s