funtasticko design

http://funtasticko.net

MG5 Concept

2 Komen

Memang mantap rekaan MG5 Concept ni, rasanya nampak macam claymodel je.. boleh dikatakan hatchback yg mempunyai styling yang sharp, radical & aggresif.. berkenan sungguh dengan design macam ni, kalau toned down pun tak la ketara sangat bezanya..🙂

2 thoughts on “MG5 Concept

  1. cool paint finishing!😀 dulu bayangkan neo mcm ni..tp ape2 pun neo pun cool gak cuma dah ketinggalan skrg ini dari segi styling…

  2. cantik. depan dia tu ada imbasan konsep2 lotus yg terbaru hari tu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s