funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : Proton hatchback!!!

7 Komen

Ini merupakan gambaran saya kalau Proton nak buat hatchback sebagai pengganti Satria Neo..boleh jadi 4 atau 2 pintu.. based dia MG5 Concept yang telah di “reskin”, hahaha…😉

7 thoughts on “ARTWORK : Proton hatchback!!!

  1. emm, ada masuk proton punya design language….smart

  2. smart.. design.. dh nampak cam Proton MSX pulak…. bile lh nak harap proton ada design cam ni.. hummm

  3. youngman ada design depan satria neo..

  4. makin lama aku tgk sketch ni, makin aku rasa ruginya design mcm MSX tu kan dipakai. kalo bleh update skit design MSX dulu, still bleh relevant utk 2011 ni..

    pikir2 balik kan, cuba tgk skrg dah berlambak2 sport SUV crossover. contohnya BMW X6, Acura ZDX, Infiniti FX50, Nissan Murano, Porsche cayenne, Honda Crosstour, Toyota Venza. kalola MSX dah kuar 2004/05 dulu….

    cuma tu la sayangnya, buat pakai aluminium platform..sampai in the end jadi x feasible. last2 jadi lotus APX showcar aje…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s